Κώστας Αχ. Καραμανλής στο «Π»:«Δεν έχω δεχθεί πρόταση από τη ΝΔ για την ευρωλίστα»

Από τη μέρα που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση η σταυροδοσία στις ευρωεκλογές, έχει κατακλύσει την επικαιρότητα μια σειρά ονομάτων που πρόκειται να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων. Στη ΝΔ, για παράδειγμα, κυκλοφορεί εντόνως ότι ένα από τα ονόματα που πρόκειται να ριχτεί στη μάχη των ευρωεκλογών είναι ο Κώστας Καραμανλής ο νεότερος (ΦΩΤΟ).

Ο κ. Καραμανλής, μιλώντας αποκλειστικά στο «Π», τόνισε ότι «ποτέ δεν έχω λάβει καμία επίσημη πρόταση από τη ΝΔ», επισημαίνοντας

ότι «αυτήν τη δύσκολη περίοδο της βαθιάς κρίσης και της άγριας φτωχοποίησης, η ονοματολογία αυτή προκαλεί αγανάκτηση και εκνευρισμό στους Ελληνες πολίτες».

«Δέχτηκα στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 να συμμετέχω από την τελευταία και τιμητική θέση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο νομό Σερρών, για να βοηθήσω την παράταξη» λέει με νόημα και προσθέτει ότι «όποτε μου δίνεται η δυνατότητα και βρίσκω χρόνο πηγαίνω στις Σέρρες όπου συναντώ και συνομιλώ με συμπατριώτες μου». Με αυτόν τον τρόπο, ο κ. Καραμανλής διαψεύδει όλα αυτά τα σενάρια που τον φέρνουν να βρίσκεται στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές, ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πιο ενεργής ενασχόλησής του με την πολιτική στο μέλλον. Άλλωστε, ένας Καραμανλής ποτέ δεν μιλά ανοιχτά για τα μελλοντικά του σχέδια.

Από το «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» που κυκλοφορεί

The post Κώστας Αχ. Καραμανλής στο «Π»:«Δεν έχω δεχθεί πρόταση από τη ΝΔ για την ευρωλίστα» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα