Κοριτσάκι από το ναυάγιο στη Νότια Κορέα: «Γιαγιά, νομίζω θα πεθάνω»

Μια συγκλονιστική ιστορία έρχεται από το τραγικό ναυάγιο που έλαβε χώρα σήμερα στη Νότια Κορέα, όπου σχεδόν 300 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους μαθητές, αγνοούνται.

Μια μικρή μαθήτρια, η Park Ji Yoon, τηλεφώνησε στη γιαγιά της που τη μεγάλωσε, γιατί οι γονείς της δουλεύουν, δώδεκα ώρες αφότου το πλοίο είχε αποπλεύσει. Είχαν μιλήσει και νωρίτερα, λέει η γιαγιά της, Kim Ok Young, 74 ετών, όταν η μικρή είπε πως δεν είχαν φτάσει ακόμα. Στο τηλεφώνημα αυτό όμως η φωνή της έτρεμε.

«Το

πλοίο βυθίζεται», είπε η Ji Yoon.

«Γιαγιά, νομίζω θα πεθάνω», είπε. «Το πλοίο βυθίζεται και κρατιέμαι από τα κάγκελα» συνέχισε και το τηλέφωνο έκλεισε.

Άλλη μια φορά κατόρθωσε να πιάσει η γιαγιά την εγγονή στο τηλέφωνο, αλλά το μόνο που είπε η μικρή ήταν πως έπρεπε να κλείσει. Λίγο αργότερα έλαβε ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό, που περιείχε όμως μόνο ένα γράμμα, που δεν σήμαινε τίποτα.

Από τότε η ηλικιωμένη γυναίκα περιμένει να μάθει την τύχη της εγγονής της, που αγνοείται όπως και περισσότερα από 300 περίπου άτομα, πολλοί από αυτούς συμμαθητές της στο σχολείο.

«Την πιέσαμε να πάει» λέει η γιαγιά, «γιατί θα το μετάνιωνε αν δεν πήγαινε με τα παιδιά, και τώρα το μετανιώνουμε εμείς».

The post Κοριτσάκι από το ναυάγιο στη Νότια Κορέα: «Γιαγιά, νομίζω θα πεθάνω» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα