Κόντρα Δραγασάκη-Στουρνάρα για το… «whatever it takes» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προεδρεύων της σημερινής συνεδρίασης της Βουλής Ιωάννης Δραγασάκης, προτού ξεκινήσει η διαδικασία, πήρε τον λόγο επί προσωπικού, για να ζητήσει εξηγήσεις από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος στη χθεσινή συνεδρίαση, έκανε δηλώσεις για τη φράση «Whatever it takes».

Ο κ. Δραγασάκης

παίρνοντας τον λόγο τόνισε πως «Διαβάζω ότι είπατε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο απόψεις για το ευρώ. Είπατε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Δραγασάκη μας είπε ότι εκτός από τις δύο αυτές εναλλακτικές, υπάρχει και ο δρόμος του δημοψηφίσματος. Τι άλλο θα ακούσουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ’’. Που ο Δραγασάκης μίλησε για δημοψήφισμα για δραχμή ή ευρώ;» ρώτησε τον υπουργό και συνέχισε «Αν μου πείτε ότι το διαβάσατε στις εφημερίδες θα σας πω ότι οι εφημερίδες γράφουν ότι θέλουν…»

Ο υπουργός Οικονομικών, απάντησε υποστηρίζοντας ότι «σε όλο τον Τύπο σήμερα και στα blogs, αναπαράγεται αυτό και μάλιστα είπατε «whatever it takes». Όλοι ερμήνευσαν και είπαν ότι υπαινίσσεστε ότι θα γίνει και δημοψήφισμα

Με ένταση, ο αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε: «Οπότε ζούμε σε ένα σύστημα που δεν κρίνει απόψεις αλλά κατασκευάζει απόψεις κατά ερμηνεία και ο υπουργός στη Βουλή δεν απαντά στην άποψη του πολιτικού αντιπάλου αλλά στην άποψη που διάβασε στα blogs..»

Παρακολουθήστε το βίντεο από τη Βουλή

Διαβάστε ακόμη… Στουρνάρας για ΣΥΡΙΖΑ: « Τώρα κάνετε τουμπίτσα σε αυτά που λέγατε»

The post Κόντρα Δραγασάκη-Στουρνάρα για το… «whatever it takes» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα