Κολύμπι και… ξύλο για τη Μενούνος στη Μύκονο! (ΦΩΤΟ)

Μετά τη βάφτιση της Μάργκω Πατίτσα πήγε για διακοπές – Επαιξε ξύλο στη θάλασσα με την κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά

Ευκαιρία για ολιγοήμερες διακοπές στην κοσμοπολίτικη Μύκονο βρήκε να κάνει η Μαρία Μενούνος, η οποία ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες για να βαφτίσει τη μικρή Μάργκω Πατίτσα -κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα. Θέλοντας, λοιπόν, να ευχαριστήσουν την κουμπάρα τους, η οποία ταξίδεψε από την Αμερική για το μυστήριο, το μοντέλο και ο γνωστός εφοπλιστής, πήραν την Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, την οικογένειά της και τον σύντροφό της και όλοι μαζί βρέθηκαν στο Νησί των Ανέμων, όπου παραμένουν μέχρι και σήμερα.

Απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα και φυσικά τα μαγικά ηλιοβασιλέματα του κυκλαδίτικου νησιού, η Μαρία Μενούνος και ο σύντροφός της απαθανατίστηκαν από το φακό ενώ παίζουν στα νερά της Μυκόνου με τους κουμπάρους τους κάνοντας… σαν μικρά παιδιά.

Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι που από τη μία αναδείκνυε τις καμπύλες της, από την άλλη τόνιζε τις ατέλειές της (είναι εμφανής η κυτταρίτιδα της παρουσιάστριας στις φωτογραφίες), η Μενούνος το διασκέδασε με την ψυχή της, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα