Κι ο Μέσι… τρώει τα νύχια του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο περνούσαν τα λεπτά και η Μπαρτσελόνα δεν έπαιζε το ποδόσφαιρο που έχει συνηθίσει το κοινό της, ο Μέσι (που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στον πάγκο) όλο και αγχωνόταν περισσότερο. Την κακή αγωνιστική απόδοση τελικά των συμπαικτών του, «πλήρωσαν» τα νύχια του Αργεντινού άσου, ο οποίος είχε γίνει πολύ νευρικός.

Φυσικά και δεν είναι κι ό,τι πιο συνηθισμένο να βλέπεις τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο να κάθεται στον πάγκο. Ο τραυματισμός του ωστόσο στο πρώτο παιχνίδι με την Παρί, δεν επέτρεψε στο «10» το καλό της Μπάρτσα να βρίσκεται μεταξύ των έντεκα που ξεκίνησαν στον επαναληπτικό

κι έτσι ο Λιο έφτασε στα πρόθυρα… νευρικής κρίσης. Δε σταμάτησε σχεδόν ποτέ να δείχνει την ανησυχία του, με αποκορύφωμα τη στιγμή που η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Αναμφίβολα, το θέαμα με τον Μέσι που… «κατασπάραζε» τα νύχια του, δεν είναι και το πλέον… αποδεκτό από τους εκατομμύρια θαυμαστές του ποδοσφαιριστή και αν μη τι άλλο, «τσαλακώνει» την εικόνα του και τον «απομυθοποιεί» στη συνείδηση των μικρών παιδιών που τον έχουν ως πρότυπο, καθώς πρόκειται για μια «κακή» συνήθεια που είναι αποφευκτέα. Ωστόσο, με το που μπήκε ως αλλαγή, δικαιολόγησε άμεσα τον τίτλο του «καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου», πήρε την καταλανική ομάδα στις «πλάτες» του και την έσωσε από έναν πιθανό αποκλεισμό και μια ενδεχόμενη ταπεινωτική ήττα.

Keywords
Τυχαία Θέματα