Κι ο Καμίνης στο μεϊντάνι των αντιδράσεων!

Ακούει δεξιά κι αριστερά, για Βορίδη από την Νέα Δημοκρατία ή Δένδια ή Ψυχάρη ή Κεφαλογιάννη για Σακοράφα ή Δούρουμέχρι κι η Αγγελοπούλοιυ παίζει για υποψήφια δήμαρχος της Αθήνας…!!! Το όνομά του δεν παίζει πουθενά…!!! Του ΄μεινε μόνον ο Κουβέλης…, κι αυτός αποδυναμωμένος…!

Έτσι λοιπόν σκέφτηκε να βγει στη πιάτσα και να αντιδράσει για τις προ των πυλών απολύσεις που θα αγγίξουν και τη δική του πόρτα.

Ο λόγος φυσικά, για τον νυν δήμαρχο της Αθήνας,

Γιώργο Καμίνη, που μέχρι προ τινος στηριζόταν στη θαλπωρή της πάλαι ποτέ κραταιάς τριμερούς κυβέρνησης…!

Βγήκε λοιπόν και εξέφρασε την ριζική του αντίθεση στις απολύσεις προσωπικού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση . Ωστόσο τάχθηκε υπέρ της απομάκρυνσης εργαζομένων από «απαιτητικές» υπηρεσίες, όπως η καθαριότητα και το πράσινο, «όπου υπηρετούν εργαζόμενοι μεγάλης ηλικίας που εξ αντικειμένου δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες»…!

Πιο συγκεκριμένα, τοποθετούμενος σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Καμίνης τόνισε ότι «δεν γίνεται να μιλάμε για περικοπές προσωπικού χωρίς αντικατάστασή του». Κι επισήμανε ότι «υπάρχει πρόβλημα στον Δήμο επειδή σε ανταποδοτικές υπηρεσίες, όπως η καθαριότητα, υπάρχει πολύ προσωπικό κοντά στην σύνταξη, το οποίο δεν μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από το Δήμο Αθηναίων κάθε χρόνο συνταξιοδοτούνται 300 άτομα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι από τις ανταποδοτικές υπηρεσίες (όπως η καθαριότητα, το πράσινο και τα νεκροταφεία).

Γ. Σπ. Π

Keywords
Τυχαία Θέματα