Κι ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, στην λίστα Ρακιντζή

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, προσπαθεί παντοιοτρόπως να δείξει ένα φιλολαϊκό πρόσωπο…, και μια ήρεμη προσωπικότητα που κυβερνάει μια δύσκολη πρωτεύουσα με πολλά και σύνθετα προβλήματα…!!!

Ο στόχος λίαν διακριτός. Η επαναδιεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας.

« Ο δήμαρχος της Αθήνας, μια νηφάλια φωνή σε έναν κόσμο ακραίων », έγραψε προ ημερών το περιοδικό ΤΙΜΕ…!!! Φυσικά είναι γνωστό τοις πάσι…, πως γράφονται…, και πως διακρίνονται ευμενή δημοσιεύματα

για μερικούς…, και δυσμενή για άλλους…, μερικούς επίσης…, και δη σε καιρούς προεκλογικούς…!!!

Μέσα σ αυτό το καλό κλίμα, ήρθε ο κριτής των ελληνικών πάντων.., Λέανδρος Ρακιντζής κι αποφαίνεται…!!! « Παράνομες οι 7 προσλήψεις που έγιναν επί δημαρχίας Γιώργου Καμίνη στο Δημοτικό Ρ/Σ ΑΘΗΝΑ 9,84. Παράνομος επίσης κι ο διορισμός του διευθυντή Τάκη Καμπίλη… ».

Στην έκθεση του κ. Ρακιντζή για το έτος 2012, αναφέρεται πως…, «στον ΓΕ∆∆ κατατέθηκε καταγγελία δηµοτικού συνδυασµού σχετικά µε τη νοµιµότητα της κατάρτισης συµβάσεων µε σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου πέντε (5) και δύο (2) ατόµων αντίστοιχα για το χρονικό διάστηµα από 26-01-12 έως 31-12-12 και από 14-09-11 έως 31-12-11 στη δηµοτική επιχείρηση ραδιοφωνίας του ∆ήµου Αθηναίων».

Συγκεκριμένα, υπήρξε καταγγελία για παράνομο διορισμό του διευθυντή του 9,84, Τάκη Καμπύλη, αφού δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις, που ήταν να διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ.

Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση συνέβη το πραγματικά ανήκουστο κι απρόσμενο από μια Δημοτική Αρχή στην οποία προΐσταται συνταγματολόγος…/ Όταν η Αποκεντρωμένη ∆ιοίκηση Αττικής έκρινε πως η πρόσληψη ήταν παράνομη και ζήτησε από τη δημοτική επιχείρηση να προβεί στις ενδεδειγμένες ενέργειες, το ∆Σ της δηµοτικής επιχείρησης με νεότερη απόφασή του τροποποίησε τον κανονισµό λειτουργίας της και καθορίστηκαν διαφορετικά προσόντα κάλυψης της θέσης του Γενικού διευθυντή εξαλείφοντας την υποχρέωση αυτού να κατέχει τίτλο πανεπιστηµιακής εκπαίδευσης.

Γ. Σπ. Π
Keywords
Τυχαία Θέματα