Κι άλλη καμηλοπάρδαλη προορίζουν για ευθανασία οι Δανοί

Προτού καλά καλά να κοπάσει ο θόρυβος που δημιουργήθηκε γύρω από την θανάτωση του Μάριους, της νεαρής καμηλοπάρδαλης που εκτελέστηκε σε ζωολογικό κήπο της Κοπεγχάγης καθώς εν εξυπηρετούσε τα γενεαλογικά σχέδια του προγράμματος που συμμετείχε, στη Δανία ετοιμάζονται να εκτελέσουν μια ακόμα καμηλοπάρδαλη, της οποία το όνομα είναι κατά διαβολική σύμπτωση επίσης Μάριους!

Πιο συγκεκριμένα στον ζωολογικό κήπο της πόλης Γίλαντς, μια καμηλοπάρδαλη πρόκειται να θανατωθεί, ώστε ο κήπος να φιλοξενήσει στη θέση μια θηλυκή! Ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος στη δυτική Δανία έχει δύο αρσενικές καμηλοπαρδάλεις,

όμως αφού επιλέχθηκε να συμμετάσχει σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα αναπαραγωγής, η διοίκησή του επιθυμεί να φέρει μία θηλυκή καμηλοπάρδαλη.

Στην περίπτωση αυτή, ο επτά ετών Μάριους φαίνεται ότι δεν έχει θέση στον ζωολογικό κήπο, καθώς δεν θεωρείται κατάλληλος για αναπαραγωγή. Ο ζωολογικός κήπος ανακοίνωσε ότι ενδέχεται να χρειαστεί να προχωρήσει στη θανάτωση του ζώου, καθώς θα ήταν δύσκολο να του βρει καινούριο σπίτι.

«Εάν μας πουν ότι πρέπει να κάνουμε ευθανασία στον Μάριο, φυσικά και θα το κάνουμε» είπε η Γιάνι Λότβεντ Πούλσεν, εργαζόμενη στον ζωολογικό κήπο Γίλαντς, τονίζοντας ότι η διοίκηση δεν θα επηρεαστεί από τις διαδηλώσεις που προκάλεσε η θανάτωση του 18 μηνών Μάριους στον ζωολογικό κήπο της Κοπεγχάγης. «Δεν μας επηρεάζει καθόλου. Στηρίζουμε πλήρως την Κοπεγχάγη και θα κάναμε το ίδιο» δήλωσε.

The post Κι άλλη καμηλοπάρδαλη προορίζουν για ευθανασία οι Δανοί appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα