«Κεραυνοί» ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Κάρας – Σκουρλέτης: Χοντροκομμένη επίθεση στον Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Άμεση ήταν η απάντηση της Κουμουνδούρου για τις δηλώσεις που έκανε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Ότμαρ Κάρας, που βρίσκεται στην Αθήνα ως επικεφαλής της επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου που ελέγχει τα πεπραγμένα της Τρόικα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτη,
μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για «απρέπεια και χοντράδα»

Ο κ. Κάρας σε χθεσινή του δήλωση τόνισε ότι στη συνάντηση που είχε για περισσότερο από μια ώρα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Στρασβούργο στις 11 Δεκεμβρίου «τον ρώτησε ποια είναι η εμπειρία του από την τρόικα -ως ηγέτης της αντιπολίτευσης - ποιοι οι στόχοι του, οι προτάσεις του και επί μια ώρα ο κ. Τσίπρας δεν έλεγε τίποτα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για «απρέπεια και χοντράδα». «Δεν ταιριάζει ο τρόπος του (σ.σ κ. Κάρας) με την ιδιότητα του να έρχεται σε μια χώρα και να κάνει μια χοντροκομμένη επίθεση στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά να είναι και ψέματα», τόνισε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε και προφορικά και γραπτώς μέσα από τη μαύρη βίβλο συστάσεις. Έκανε απλώς το χατίρι στον φίλο του κ. Σαμαρά, αλλά δε σεβάστηκε ούτε ιδιότητα του ούτε τη χώρα που βρίσκεται», σημείωσε.

«Τις εναλλακτικές προτάσεις τις καταθέτουμε στον ελληνικό λαό πρώτα από όλα, αυτός αποφασίζει για την τύχη του, όχι ο κ. Κάρας και η τρόικα» δήλωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς εις βάρος του κ. Τσίπρα έκαναν επίσης λόγο σε κοινή τους δήλωση οι Ν. Χουντής, Ν. Βαλαβάνη, Π. Λαφαζάνης και Θ. Δρίτσας.

Όπως αναφέρουν, πρόκειται για ανυπόστατους ισχυρισμούς, τονίζουν ότι αυτοί δεν υιοθετήθηκαν από τον έτερο των συνεισηγητών στο γεύμα των ευρωβουλευτών με το προεδρείο του ελληνικού κοινοβουλίου.

Επίσης υπενθυμίζουν ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση παραδόθηκε στην επιτροπή ένα εκτενές και αναλυτικό κείμενο συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στη δουλειά της επιτροπής και σημειώνουν ότι έπειτα από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ η επιτροπή θα συναντήσει στην Ελλάδα και οργανώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

«Αυτοί οι ανυπόστατοι ισχυρισμοί του ομοϊδεάτη της κ. Μέρκελ και του κ. Σαμαρά, δεν πρόκειται να εμποδίσουν την έρευνα που ξεκίνησε το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, και θα είναι κόλαφος για τα μνημόνια και τους υποστηρικτές της τρόικα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή φωτογραφίας:Fosphotos.com/Αλέξανδρος Κατσής

Διαβάστε επίσης: Οτμάρ Κάρας: «Επί μία ώρα ο κ. Τσίπρας δεν μας έλεγε τίποτα»

null

The post «Κεραυνοί» ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Κάρας – Σκουρλέτης: Χοντροκομμένη επίθεση στον Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα