Κεφαλογιάννη: «Θέλουμε και άλλους Σουηδούς τουρίστες»

Η τουριστική συνεργασία, με ανάπτυξη κοινών δράσεων και ανταλλαγή τεχνογνωσίας, ήταν στην ατζέντα της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με τον επικεφαλής της visit Sweden Τόμας Μπρούλ, στο πλαίσιο της επίσκεψης της στη Σουηδία.

Κατά τη συνάντηση εκφράστηκε η κοινή βούληση των δυο πλευρών για ενίσχυση των σχέσεων των δυο χωρών στον τουριστικό τομέα.

Συγκεκριμένα υπήρξε συμφωνία να πραγματοποιηθούν κοινές ενέργειες προώθησης του city

break το φθινόπωρο, σε Αθήνα και Στοκχόλμη.

Επίσης συζητήθηκε η τουριστική καμπάνια των δυο οργανισμών (ΕΟΤ και visit Sweden). Ειδική αναφορά έγινε στην αξιοποίηση των social media και τον ρόλο τους στην προσέλκυση επισκεπτών και αυτό διότι η Σουηδία έχει κάνει πρωτοποριακές καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά στο twitter.

Η κ. Κεφαλογιάννη επεσήμανε στο κ. Μπρούλ ότι «για την Ελλάδα, η Σουηδία είναι μια πολύ σημαντική αγορά που θέλουμε να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο, καθότι οι Σουηδοί ανήκουν στην κατηγορία των ποιοτικών επισκεπτών».

Η υπουργός Τουρισμού κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Στοκχόλμη είχε αλλεπάλληλες επαφές και με εκπροσώπους tour operators.

Keywords
Τυχαία Θέματα