Κεδίκογλου: Παραλήρημα οι δηλώσεις Τσίπρα

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, κατηγόρησε τον ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για παλαιοκομματισμό, προσθέτοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται όλα τα σφάλματα και τις αμαρτίες που μας έφεραν ως εδώ.

Χαρακτηρίζοντας ως παραλήρημα

τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, ο κ. Κεδίκογλου υποστήριξε πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γονατίσει την Ελλάδα, λέγοντας για το κόμμα της Αριστεράς πως στηρίζει, «χαϊδεύει» και «καλύπτει», εδώ και χρόνια τις ορδές των κουκουλοφόρων που διέλυαν τη δημοκρατία και την οικονομία.

Σε οικονομικό επίπεδο, ο κ. Κεδίκογλου, είπε πως «Μία μονομερής καταγγελία και διαγραφή χρέους που ζητεί ο κ. Τσίπρας σημαίνει ότι χωρίς καμία διαπραγμάτευση θα ήμασταν αμέσως εκτός ευρώ και θα χρειαζόμασταν τότε πολύ χειρότερα μνημόνια».

«Η μόνη του πολιτική πρόταση είναι να εύχεται την επίσπευση των εκλογών, τέσσερις μήνες μετά από διπλή εκλογική μάχη και με νωπή την κοινωνική εντολή», κατέληξε ο κυβερνητικό εκπρόσωπος.Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα