Κεδίκογλου: Χωρίς όρια η χυδαιότητα της Χ.Α.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ με ανακοινώσεις τους καταδίκασαν τα όσα έγιναν χθες το απόγευμα έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega, με πρωταγωνιστές μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Κεδίκογλου είπε χαρακτηριστικά ότι “η Χρυσή Αυγή

απέδειξε ότι η χυδαιότητα και η γελοιότητα δεν έχουν πλέον όρια” ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “η επίθεση σε τηλεοπτικό κανάλι με αφορμή την προβολή “τουρκικών” σίριαλ δείχνει για άλλη μια φορά το μέγεθος της επικινδυνότητας αλλά και της γελοιότητας της Χρυσής Αυγής” και προσθέτει ότι “για το γεγονός του βανδαλισμού ιδιωτικού χώρου από βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, το λόγο έχει η δικαιοσύνη”.

Για «άθλια επίθεση που αγγίζει τα όρια της πολιτικής παραφροσύνης» έκανε λόγο από την πλευρά της η Δημοκρατική Αριστερά, σημειώνοντας ότι “οι χυδαίες συμπεριφορές των ‘ταγμάτων εφόδου’ και του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου ας σημάνουν επιτέλους συναγερμό στο δημοκρατικό κόσμο”.

Έντονη ήταν όμως και η αντίδραση από πλευράς Χρυσής Αυγής, η οποία σε ανακοίνωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “η διαμαρτυρία της 25ης Μαρτίου με αφορμή τα τουρκοσίριαλ είχε έναν απώτερο στόχο: την καταδίκη της προπαγάνδας υπέρ του μνημονίου και του ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου σε ξένους και μεγαλοεργολάβους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα