Έντονη καταδίωξη διακινητών ναρκωτικών στο Κιάτο


Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου, παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις των δυο Αλβανών υπόπτων, ένας από τους οποίους είναι 21χρονος μαθητής στο νυχτερινό σχολείο του Κιάτου και ο άλλος ένας 43χρονος υπάλληλος σε κατάστημα στο Κάτω Διμηνιό. Όταν τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, το έβαλαν στα πόδια και όταν τους έφτασαν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους χτυπήσουν, αλλά τελικά δεν απέφυγαν τις χειροπέδες.

Πάνω τους βρέθηκαν 316 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που σκόπευαν να διακινήσουν στην περιοχή. Στα σπίτια τους δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, αλλά οι αστυνομικοί έκαναν

έρευνα στο μαγαζί όπου εργαζόταν ο 43χρονος και βρήκαν κρυμμένες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων κιλών και 266 γραμμαρίων και δύο ζυγαριές ακριβείας. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αντίσταση.

Οι κάτοικοι του Κιάτου παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα την καταδίωξη των δύο αλλοδαπών διακινητών ναρκωτικών στους δρόμους της πόλης και τη συμπλοκή τους με αστυνομικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα