Καρατζαφέρης στο «Π»: Οι ολιγάρχες, μεταξύ δυό παρτίδων… τάβλι, έφτιαξαν το Ποτάμι

«Ο κόσμος ζει με… υπνοστεντόν που του δίνουν τα δελτία 8, πρέπει να σώσουμε τον κόσμο από τα νύχια των διαπλεκόμενων» λέει ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποκλειστικά στο «Π» ανακοινώνοντας ότι ο ΛΑΟΣ θα κατέλθει στις ευρωεκλογές και ο ίδιος θα είναι υποψήφιος.

«Το σύνθημα μας θα είναι «αφύπνιση» και για λογότυπο θα έχουμε ένα ξυπνητήρι» λέει ο κ. Καρατζαφέρης.

«Ο κόσμος έκρινε ποια είναι η Χρυσή Αυγή, ποιος είναι ο Καμμένος και κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσει. Βέβαια δεν είμαι και η πρώτη προτίμηση στους ολιγάρχες εδώ…» λέει με νόημα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Το ευρωψηφοδέλτιό μας θα το ζήλευαν όλοι

Υποστηρίζει ότι έχει ένα ψηφοδέλτιο γεμάτο με ονόματα «που θα το ζήλευαν όλοι τους» και πως το πρόβλημά του είναι ότι έχει «πάνω από 200υποψηφιότητες για 42 θέσεις». «Είναι άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι επάξια στο ψηφοδέλτιο οποιουδήποτε κόμματος» λέει προς το «Π» και αποκαλύπτει ότι θα συμπεριλαμβάνονται όλοι οι βουλευτές που έμειναν πιστοί στο κόμμα (Κώστας Αϊβαλιώτης, Βαΐτσης Αποστολάτος, Άγγελος Κολοκοτρώνης, Μανούσος Ντουκάκης κ.λπ). Το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ θα το παρουσιάσει την άλλη Κυριακή ενώ ξεκινά περιοδείες ανά την Ελλάδα το Σάββατο, αρχής γενομένης από την Λιβαδειά και εν συνεχεία σε Κατερίνη, Δράμα. «Έχουμε μια παράδοση στην Ευρωβουλή και αυτή θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε. Είμαι ο μοναδικός που έχω αξιολογηθεί μέσα στους 4 καλύτερους ρήτορες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και καλύτερος ευρωβουλευτής το 2006. Ανήκουμε στους ευρωσκεπτικιστές του Φάρατζ (του οποίου είμαι αντιπρόεδρος από το 2004) και το ρεύμα του ευρωσκεπτικισμού έχει γιγαντωθεί στην Ευρώπη» λέει ο Γ. Καρατζαφέρης. Ο στόχος του είναι να παλέψει να επανεκλέξει δύο ευρωβουλευτές όπως και την προηγούμενη φορά.

Οι προβλέψεις του για τις επιδόσεις των κομμάτων

Το «Π» ζήτησε από τον Γιώργο Καρατζαφέρη να δώσει τις εκτιμήσεις του για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. «Εμείς είχαμε δύο έδρες θα δώσουμε μάχη να τις ξαναπάρουμε» λέει και προβλέπει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει πρώτο κόμμα εκλέγοντας από 7 και πάνω ευρωβουλευτές, η Νέα Δημοκρατία «θα ζοριστεί να βγάλει 4 ευρωβουλευτές», η ΕΛΙΑ «με σπρώξιμο από τα ΜΜΕ και τον Σαμαρά με το ζόρι μία έδρα», η Χρυσή Αυγή θα καταφέρει επίσης να εκπροσωπηθεί στην Ευρωβουλή. Αντιθέτως, προβλέπει ότι ΔΗΜΑΡ και Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα εκλέξουν ευρωβουλευτή.

Το Ποτάμι το έφτιαξαν οι ολιγάρχες

Όσο για το « Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι… χείμαρρος: «Πρόκειται για ένα παράρτημα ολιγαρχών, οι οποίοι σε μια παρτίδα τάβλι, μεταξύ πλακωτού και φεύγα, είπαν ». Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτίθεται στον Στ. Θεοδωράκη λέγοντας ότι το κόμμα που ίδρυσε «δεν έχει πολιτικό πρόγραμμα» και πως «το μόνο που αισθάνθηκαν την ανάγκη να πουν είναι πως θα είναι ευρωπαϊκό κόμμα». Όσο για το αν εκλέξουν ευρωβουλευτή; Απαντά αποστομωτικά: «Εδώ κατάφεραν να βγάλουν μια έδρα οι Οικολόγοι που είχαν το ΣΚΑΙ πίσω τους. Φαντάσου το Ποτάμι τι θα κάνει με τρία κανάλια!».

Διαβάστε ακόμη: Καρατζαφέρης: Κατεβαίνω στις ευρωεκλογές

The post Καρατζαφέρης στο «Π»: Οι ολιγάρχες, μεταξύ δυό παρτίδων… τάβλι, έφτιαξαν το Ποτάμι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα