Καραμπόλα με 4 νεκρούς στην Τζόρτζια

Σύμφωνα με το Associated Press, περισσότερα από 20 αυτοκίνητα, νταλίκες και βυτιοφόρα ενεπλάκησαν στην σύγκρουση χθες το πρωί, σε αυτοκινητόδρομο στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ. Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και εννέα τραυματίστηκαν.

Mετά την αιματηρή καραμπόλα 27 οχημάτων εργαζόμενοι στον αυτοκινητόδρομο πολλές ώρες μετά καθάριζαν τον τόπο του δυστυχήματος από τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα, που έχουν

καλύψει περισσότερο από ένα τέταρτο του μιλίου του δρόμου.

Η αστυνομία της Τζόρτζια προσπαθεί βγάλει συμπεράσματα για το πώς ξεκίνησε η καραμπόλα των 27 οχημάτων. Ο αρχηγός της αστυνομίας ανέφερε ότι στην καραμπόλα ενεπλάκησαν επτά φορτηγά, συμπεριλαμβανομένου και ενός άδειου βυτιοφόρου. Αέρια εξερράγησαν μέσα στο βυτίο και έπιασε φωτιά, ωστόσο ο οδηγός διασώθηκε.

Μεγάλο ρόλο στο δυστύχημα έπαιξε η πυκνή ομίχλη που εμπόδιζε σε μεγάλο βαθμό την ορατότητα των οδηγών, αναφέρουν οι αξιωματούχοι.

Οι εννέα τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και σύμφωνα με τον διοικητή όλοι δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο, εκτός από έναν που μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα