«Κανένα πέναλτι» γράφει (και) η «Marca»!

Tα διαιτητικά λάθη του Γκρέφε, ο «ανύπαρκτος» Μίτσελ και οι απίστευτοι οπαδοί του Ολυμπιακού κυριαρχούν στο ρεπορτάζ της ισπανικής «Marca» για τη νίκη της Λεβάντε με 3-0.

Στο σχόλιο, ο δημοσιογράφος γράφει πως δόθηκαν δύο πέναλτι που δεν ήταν, ενώ ένας φίλαθλος αναφέρει στο φόρουμ ότι κακώς δόθηκαν δύο πέναλτι στην ισπανική ομάδα και πως δεν έπρεπε να είχε αποβληθεί ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα,

τα ειρωνικά μηνύματα για τον νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων» δίνουν και παίρνουν… «Ο Μίτσελ θα διαδεχθεί τον Πάπα Βενέδικτο», γράφει ένας, ενώ οι περισσότεροι ολοκληρώνουν τα σχόλιά τους λέγοντας: «Ακούγεται ο Μίτσελ», αναφερόμενοι στο γεγονός πως ο Ισπανός ήταν πάντα στους υποψήφιους για διάφορες ομάδες.

Αν και κάποιος άλλος απορεί… «Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ο Μίτσελ εξακολουθεί να βρίσκει ακόμα ομάδες για να προπονεί», ενώ ένας άλλος συμπληρώνει: «Ο Μίτσελ συνεχίζει να αποδεικνύει γιατί δεν θα κάνει ποτέ τίποτα ως προπονητής»!

Τέλος, δεν είναι λίγοι οι Ισπανοί φίλαθλοι που αποθεώνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού. «Συγχαρητήρια. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν», είναι ένα από τα σχόλια.

Πηγη: sentragoal.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα