Καμμένος… προφητικός: «Φωτογραφίστε μας γιατί δεν θα μας ξαναδείτε τόσους πολλούς»!

Λίγο μετά της δυο το μεσημέρι ξεκίνησε στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Χαροκόπου η πολύ κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ο για τα εσωτερικά.

Ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ο ων ΑΝΕΛ – Ηχηρή (αδικαιολόγητη) απουσία Νταβρή

Από τη συνεδρίαση απουσιάζουν δικαιολογημένα ο κ. Νότης Μαριάς ο οποίος βρίσκεται σε ταξίδι στο Στρασβούργο, ο κ. Αβραμίδης ο οποίος έχει ένα προσωπικό κόλλημα και η κ. Γιαταγάνα η οποία έχει προσωπικό πρόβλημα υγείας.

Ενώ αδικαιολόγητα απουσιάζει ο Γιωργος Νταβρής ο οποίος σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους τονισε ότι «θα τα πούμε αύριο».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος πριν τη συνεδρίαση είπε: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την απόφαση του Αρείου Πάγου για μη παραγραφή των αδικημάτων Παπακωνσταντίνου και της κυβέρνησης Παπανδρέου δικαιώνονται απόλυτα. Την ίδια στιγμή διεφθαρμένοι τραπεζίτες συνεχίζουν να δίνουν δάνεια χωρίς κάλυψη σε εκδότες οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση, σε εργολάβους όπως ο κ. Μπόμπολας και ο κ. Ψυχάρης, εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, νομίζουν χωρίς συνέπειες. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως μετά το τέλος της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πρέπει να ανησυχούν ακόμη περισσότερο. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όσοι βγούμε από αυτή τη συνεδρίαση, θα βγούμε ενωμένοι σαν μια γροθιά, και θα αποτελέσουμε την πολιτική δύναμη εκείνη, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη μέρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος βέβαια έκανε και ένα αστειάκι πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση προς τους δημοσιογράφους λέγοντας ότι «Φωτογραφίστε μας γιατί δεν θα μας ξαναδείτε τόσους πολλούς».

Δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό αποτελεί αστειάκι ή ξέρει κάτι παραπάνω ο πρόεδρος…


Θ.Δ

Ξεκαθαρίζουν όλα σήμερα στους ΑΝΕΛ – Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα

The post Καμμένος… προφητικός: «Φωτογραφίστε μας γιατί δεν θα μας ξαναδείτε τόσους πολλούς»! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα