Καμμένος: Η Τρόικα θέλει να σταματήσουμε να διαμαρτυρόμαστε

Το ότι καταπατούνται τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών φωνάζει ο Πάνος Καμένος, ο πρόεδρος των ανεξάρτητων Ελλήνων, και επισημαίνει ότι η Τρόικα θέλει να σταματήσει ο ελληνικός λαός να διαδηλώνει, κάτι που ακόμα και το Σύνταγμα το επιτρέπει.

«Η τρόικα

χτυπά στην παράδοση των Ελλήνων. Η παγκοσμιοποίηση επιβάλλει να μην έχουμε ούτε παιδεία, ούτε αξίες, ούτε παράδοση, ούτε γνώση, ούτε αρχές», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Ο ίδιος, λέει πως η διαδήλωση στη ΔΕΘ ήταν μια διαδήλωση άκρως νόμιμη, εφόσον καταπατώνται βασικά δημοκρατικά δικαιώματα.

Η γερμανική πρεσβεία έχει γίνει κοινωνός της εξαθλίωσης και της ομοσπονδοποίησης του ελληνικού κράτους», συμπληρώνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή την απολογία των συλληφθέντων ενώπιον του Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Οι Αστυνομικοί δε φταίνε σε τίποτα. Στηρίζω την Αστυνομία, αλλά δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μέσα κατά διαδηλωτών. Οι κατακτητές της χώρας στρέφονται και κατά των ένστολων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο μισθός του αρχηγού ΓΕΕΘΑ», συμπλήρωσε ο κ. Καμμενος.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζητά την κήρυξη εκλογών  ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι θα πρέπει πρώτα να βρουν και σε άλλα θέματα κοινές λύσεις μεταξύ τους.

«Ο κ. Τσίπρας προεκλογικά μιλούσε για διαγραφή του χρέους, μετά τις εκλογές άρχισε να μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Εμείς πιστεύουμε στη διαγραφή του χρέους και εκεί πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί ένας δρόμος συνεννόησης . Θα πρέπει να δούμε και τι μας χωρίζει γιατί υπάρχουν θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που μας βρίσκουν αντίθετους».

Σχολιάζοντας την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τόνισε ότι «την άνοιξη θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις», ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι «πιστεύω ότι μέχρι την άνοιξη δεν βγαίνουμε. Εμείς θέλουμε εκλογές τώρα».

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα