«Καλοκαιρινός» ο καιρός για το τριήμερο

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ,.δίνοντας παράταση στην καλοκαιρία, ενώ έντονοι βοριάδες θα πνέουν στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού έχει ως εξής:

Το Σάββατο, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη, με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, μεταβλητοί 2 με 3 οι άνεμοι στα ανατολικά

και βορειοανατολικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου,την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά,Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο με ανέμους βόρειους βορειοανατολικούς 3 με 5 στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη, ενώ η θερμοκρασία σε Κυκλάδες και Κρήτη θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου

Από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου προβλέπεται η θερμοκρασία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Αττική, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου, ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στην Θεσσαλονίκη με θερμοκρασία από 11 ως 23 βαθμούς κελσίου.

Την Κυριακή γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια , χωρίς αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας, ενώ μικρή άνοδο θα έχουμε την Δευτέρα με παροδικές αραιές νεφώσεις.

The post «Καλοκαιρινός» ο καιρός για το τριήμερο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα