Καλόγρια έφτασε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά και… γέννησε

Μια απίστευτη έκπληξη περίμενε μια καλόγρια στην Ιταλία, η οποία φτάνοντας στο νοσοκομείο έπειτα από δυνατούς πόνους που είχε στην κοιλιά ανακάλυψε πως είναι έγκυος και μάλιστα έτοιμη να γεννήσει.

Η νεαρή καλόγρια το βράδυ της περασμένης Τρίτης, πήγε στο νοσοκομείο για να τις δοθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς ένιωθε έντονους πόνους στην περιοχή της κοιλιάς, χωρίς ωστόσο να μπορεί να εξηγήσει από τι μπορεί να προκλήθηκαν.

Όπως έδειξε το υπερηχογράφημα που έκανε η γυναίκα, όχι μόνο βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αλλά από λεπτό σε λεπτό ήταν έτοιμη

να γεννήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας II Messaggero, η καλόγρια έχει καταγωγή από τη Βραζιλία και έφερε στον κόσμο το παιδί της βάρους 3,5 κιλών τις πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης.

Το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε να διατηρήσει κρυφό τον τοκετό της καλόγριας, ωστόσο η πληροφορία αυτή μεταφέρθηκε από στόμα σε στόμα με αποτέλεσμα να φτάσει και στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Μέχρι στιγμής όπως αναφέρει και το ιταλικό δημοσίευμα, η διεύθυνση του νοσοκομείου περιορίζεται μονάχα στο «ουδέν σχόλιο».

The post Καλόγρια έφτασε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά και… γέννησε appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα