Και όμως αυτή η ελληνίδα έχει λωλάνει τους βρετανούς! (ΦΩΤΟ)

Γεννημένη στην Αθήνα πριν 27 χρόνια, αλλά μεγαλωμένη από τα δύο της χρόνια στις γειτονιές του προάστιου Killiney του Δουβλίνου, η Georgia Salpa με τα ελληνοιρλανδικά γονίδιά της έχει ξετρελάνει τον βρετανικό αντρικό πληθυσμό.

Η “δική μας” Georgia, που στην εφηβεία της όπως έχει δηλώσει η ίδια δεν θεωρούνταν ωραίο κορίτσι πλέον κάνει καριέρα μοντέλου και δεκάδες φωτογραφήσεις

για τον διεθνή Τύπο.

Η μελαχρινή καλλονή με τις μεσογειακές αναλογίες ετοιμάζεται να λάβει ακόμα μία διάκριση και μάλιστα από το δημοφιλές αντρικό περιοδικό “FHM”. Το περιοδικό ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την ετήσια λίστα του με τις πιο sexy γυναίκες του κόσμου και οι πιθανότητες η Georgia να “καθήσει” στην κορυφή δεν είναι λίγες. Στην σχετική λίστα του 2012 έσπασε το ρεκόρ εισόδου πρωτοεμφανιζόμενης, καταλαμβάνοντας με την πρώτη την ζηλευτή 5η θέση. Την πρωτιά κέρδισε το άλλο “δικό μας” κορίτσι , Τulisa Contostalvos με ρίζες από την Κύπρο, αφήνοντας τρίτη την Rihanna!

Αν το κοινό του περιοδικου δει την τελευταία της φωτογράφηση και την εμφάνισή της με το πορτοκαλί αποκαλυπτικό φόρεμα που έκανε χτες το βράδυ, θα ανακηρυχθεί παμψηφεί η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα