Και η Αντζελίνα Τζολί είναι ζηλιάρα!

Η Αντζελίνα Τζολί είναι μία από τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες στον πλανήτη! Άνδρες και γυναίκες υποκύπτουν στην γοητεία της αλλά και η Αντζελίνα φαίνεται πως δεν μπορεί να γλυτώσει από το αίσθημα της ζήλιας.

Την κακή συνήθεια της Χολιγουντιανής σταρ αποκάλυψε ο πρώην σύζυγός της, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, μιλώντας στην εφημερίδα The Sun.

Ανέφερε πως εκείνη ζήλευε πολύ τις συμπρωταγωνίστριες του, ειδικά όταν είχαν μαζί του κάποια ερωτική σκηνή, όπως αυτή

με τη Χάλι Μπέρι στο Monster’s Ball, το 2001.

«Η Άντζι είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Μιλάω μαζί της στο τηλέφωνο και με ρωτάει τι έκανα εκείνη την ημέρα. Της είπα ότι έκανα μια ερωτική σκηνή με τη Χάλι Μπέρι κι εκείνη με ρώτησε εκνευρισμένη αν την άγγιξα. “Φυσικά” της είπα, μιας και έτσι έπρεπε βάσει σεναρίου» δήλωσε ο 58χρονος ηθοποιός.

Παραδέχτηκε μάλιστα, πως στο χωρισμό του με την 38χρονη φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, καθώς ποτέ δεν πίστεψε πως είναι αρκετά καλός και σωστός για να σταθεί δίπλα της.

Οι δηλώσεις του Θόρτον επιβεβαιώνουν τις φήμες που θέλουν το Μπραντ Πιτ να μην αναλαμβάνει ρόλους σε ταινίες που περιλαμβάνουν ερωτικές σκηνές εξαιτίας της Τζολί.

Και για του λόγου το αληθές, από το 2005 που είναι ζευγάρι με την Αντζελίνα ο Μπραντ δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε φιλμ που να απαιτεί κάτι τέτοιο.

Να υπενθυμίσουμε πως Θόρτον και Τζολί ήταν παντρεμένοι από το 2000 και πήραν διαζύγιο το 2003.

The post Και η Αντζελίνα Τζολί είναι ζηλιάρα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα