Καυστικό σχόλιο Ντινόπουλου για Χατζηνικολάου

Λίγες ώρες μετά τον ραδιοφωνικό καυγά τους, ο βουλευτής της ΝΔ Α.Ντινόπουλος, ξαναχτύπησε, κάνοντας νέα κατά μέτωπο επίθεση στον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου χωρίς όμως να τον κατονομάζει, με αφορμή τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη της Real News

του σκανδάλου στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται οι κύριοι Μεϊμαράκης, Βουλγαράκης και Λιάπης.

«Η νεοδιαπλοκή ασκεί αρνητική επιρροή στη Δημοκρατία αλλά και στη δημοσιογραφία. Τι επιβάλει η δεοντολογία; Να βρεις τον καταγγέλλοντα, να τον ρωτήσεις αν έχει στοιχεία, αν σου πει ότι έχει να το δημοσιεύσεις και να το διευκρινίσεις από κάτω» είπε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής και δημοσιογράφος Α.Ντινόπουλος

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, τόνισε πάντως, ότι αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι γιατί επιλέγει αυτή η χρονική στιγμή για τη δημοσίευση της συγκεκριμένης υπόθεσης, η οποία ήταν γνωστή από το 2011.«Γιατί αναζητείται πολιτική επιρροή και δύναμη» συνέχισε ο Αργύρης Ντινόπουλος. «Αυτός είναι ο λόγος».

Και η επίθεση του κου Ντινόπουλου στον κο Χατζηνικολάου δεν σταμάτησε εδώ….. ….

«Υπάρχουν γκλάμορους δημοσιογράφοι που λένε ότι έχουν κάνει ρεπορτάζ στο δρόμο. Εγώ δεν σας είδα ποτέ. Εκτός αν μπερδεύετε το πεζοδρόμιο με το ταρτάν γηπέδων των βορείων προαστίων» είπε ο κος Ντινόπουλος, κατηγορώντας μάλιστα τον κο Χατζηνικολάου και κάποιους άλλους (όμοιους του όπως άφησε να εννοηθεί) πως υπερεκτίμησαν τις δυνατότητες τους…. στο ρεπορτάζ !!

«Πλούτισαν, έγιναν παράγοντες, εκλέκτορες,πίστεψαν ότι μπορούν να καθορίσουν ακόμη και τη σειρά των βουλευτικών εδρών» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: http://www.star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα