Ήττα σοκ για τον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Παναθηναϊκός σε φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Οι «πράσινοι» επέδειξαν τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα, αλλά δεν μπόρεσαν να επιβληθούν της Παναχαϊκής, που δείχνει να έχει όλα τα φόντα για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός

είχε ένα πολύ άσχημο πρώτο μισό και παρότι ανέβασε τον ρυθμό του στην επανάληψη δεν μπόρεσε να γυρίσει το σκορ και προβλημάτισε τον προπονητή και τους οπαδούς του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν σαφώς καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν 2-0 σε δύο σουτ που δοκίμασαν. Το πρώτο με τον Σιτοέ στο 12 και το δεύτερο στο 31 με ένα πολύ πιο εντυπωσιακό από τον Μπόζιτς.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πιο σοβαρός, όμως ο Μάρκους Μπέργκ σπατάλησε όλες του τις ευκαιρίες.

Στο 83′ ο Μουζακίτης ανατράπηκε και ο διαιτητής έδειξε σωστά την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Νάνο, με τον Λαζαρίδη να τον νικάει.

Ο Λαζαρίδης ήταν αποφασισμένος να μην νικηθεί από «πράσινο» και το έκανε. Το μοναδικό τέρμα του Παναθηναϊκού ήρθε από άτυχο αυτογκόλ του Βιγιαρέχο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι για κάποια συμπεράσματα. Είναι σημαντικό στη ζωή σου να μένεις ταπεινός και να δουλεύεις για να γίνεσαι καλύτερος.

Όταν δεν έχεις κερδίσει τίποτα και η συμπεριφορά σου δεν είναι αυτή που πρέπει, τότε πρέπει να κάτσουμε όλοι και να καταλάβουμε πως κάτι πάει στραβά».

Keywords
Τυχαία Θέματα