Ηθοποιός έστελνε τις «δηλητηριώδεις» επιστολές στον Ομπάμα

Για τις επιστολές με τη δηλητηριώδη ουσία ρικίνη, που είχαν σταλεί στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, κατηγορείται μια ηθοποιός από το Τέξας.

Πιο συγκεκριμένα, η 35χρονη Σάνον Ρότζερς Γκες Ρίτσαρντσον αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης, που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 10 χρόνια.

Μάλιστα, η ίδια προσπαθούσε αρχικά να ενοχοποιήσει το σύζυγό της για τις επιστολές και τον κατηγορούσε επιπλέον ότι επιχείρησε να δηλητηριάσει και την ίδια, αλλά τελικά ομολόγησε ότι εκείνη τις έστειλε.

Στις

επιστολές γινόταν αναφορά στη διαμάχη για το ζήτημα της ελεγχόμενης οπλοκατοχής στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ ένας τρίτος φάκελος με ρικίνη είχε σταλεί στον διευθυντή της ομάδας κατά της παράνομης οπλοκατοχής, που είχε δημιουργήσει ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Σε αυτήν αναγραφόταν: «Για να πάρετε τα όπλα μου θα πρέπει πρώτα να σκοτώσετε εμένα και την οικογένειά μου. Όποιος θελήσει να έρθει στο σπίτι μου θα δεχτεί σφαίρα στο πρόσωπο».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε παίξει κυρίως δεύτερους ρόλους στην τηλεόραση. Το ζευγάρι ζει στο New Boston, μία μικρή πόλη περίπου 150 χιλιόμετρα βορειοαντολικά του Ντάλας, κοντά στα σύνορα με την Οκλαχόμα και το Άρκανσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα