Ήθελε να βοηθήσει τους άστεγους και τελικά πέθανε ο ίδιος… (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η μανία του να αποδείξει ότι άξιζε μία θέση στο βρετανικό κανάλι Chanel 4 του κόστισε τελικά την ζωή… ! Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Λι Χάλπιν ο οποίος είχε προγραμματίσει να περάσει μία ολόκληρη εβδομάδα στους δρόμους του Νιούκαστλ για να δείξει πώς βιώνουν τη ζωή οι άστεγοι.

Ο άτυχος σκηνοθέτης λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα του έργου του γύρισε ένα βίντεο όπου αποκάλυπτε ότι είχε υποβάλει αίτηση για μια θέση στο Channel 4 στο πρόγραμμα ερευνητικής δημοσιογραφίας.
Δήλωσε

μάλιστα ότι ήθελε να δείξει στο κανάλι ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει άφοβα σε δύσκολα ρεπορτάζ , όπως για παράδειγμα το να περάσει μια εβδομάδα στον κόσμο των αστέγων. Φαίνεται όμως ότι το παράκανε…!
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το έργο του Λι, ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του στο Heaton, βρέθηκε νεκρός σε ξενώνα στο Γουέστγκειτ του Νιούκαστλ.
Δεν είναι ακόμα γνωστό το πώς πέθανε, αλλά, όλοι οι φόβοι για τον 27χρονο σκηνοθέτη ότι υπέκυψε από υποθερμία φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Εκπρόσωπος του Met Office επιβεβαίωσε ότι η χαμηλότερη καταγεγραμμένη θερμοκρασία στο Νιούκαστλ νωρίς το πρωί στις 3 Απριλίου ήταν γύρω στους -4.2˚C.

Keywords
Τυχαία Θέματα