Ηράκλειο: Γυναίκα γιατρός βρήκε ανθρώπινο οστό την ώρα που κολυμπούσε!

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση του ανθρώπινου οστού που εντοπίστηκε πριν από λίγα 24ωρα στη Ντία, όταν μια Ηρακλειώτισσα γιατρός, βρήκε ανθρώπινο οστό, την ώρα που έκανε το μπάνιο της. Την υπόθεση πλέον έχουν αναλάβει οι ιατροδικαστές που κλήθηκαν να εξετάσουν το εύρημα σε μια προσπάθεια να πέσει φως στην υπόθεση.

Σημειώνεται ότι παρά τις εκτεταμένες έρευνες που πραγματοποίησαν οι αρχές με τη συμμετοχή του λιμενικών

και δυτών καθώς επίσης και ιατροδικαστών το προηγούμενο 24ωρο στη Ντία τόσο από ξηράς όσο και στη θάλασσα δεν απέφεραν καρπούς.

Η υπόθεση που εξελίσσεται σε θρίλερ αποκαλύφθηκε όταν σύμφωνα με το prismanews.gr, το οστό βρήκε στη παραλία μια ιδιώτης Ηρακλειώτισσα γιατρός την ώρα που έκανε το μπάνιο της. Αμέσως φρόντισε να ενημερώσει το κεντρικό λιμεναρχείο κι όταν επέστρεψε στο Ηράκλειο παρέδωσε το εύρημα στην αρμόδια υπηρεσία.

Το οστό παραδόθηκε στον ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε σύμφωνα με πληροφορίες ότι πρόκειται για ανθρώπινο, ενώ αυτή την ώρα, άνδρες του λιμενικού μαζί τε τον ιατροδικαστή βρίσκονται στη Ντία προκειμένου να κάνουν αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε το οστό. Πρώτα όμως, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί πόσο καιρό αυτό ήταν μέσα στη θάλασσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα