Ημερομηνία εκλογών θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

«Ναι οι εκλογές είναι πολύ κοντά. Τη Δευτέρα θα καταθέσουμε το νομοσχέδιο χωρίς μέχρι τότε να γίνει η πραγματική διαβούλευση με τα άλλα δυο Κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνηση. Η ΕΡΤ είναι γνωστό σε όλους τι είναι και όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να γίνουν σαρωτικές αλλαγές. Τα δυο κόμματα που μετέχουν στην Κυβέρνηση θα έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν αλλαγές και εν τέλει με όσες γίνουν δεκτές θα κληθούν να ψηφίσουν

το νομοσχέδιο. Αν δεν το ψηφίσουν η άλλη λύση είναι οι εκλογές και ο Ιούλιος είναι πιθανός μήνας».

Αυτή ήταν η κατηγορηματική θέση που εξέφρασε πριν από λίγο σε ερωτήσεις μας ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος.

Είναι η επιβεβαίωση από την άλλη πλευρά στα περί εκλογών του Ιουλίου που ουσιαστικά προανήγγειλε στην Προανακριτική Επιτροπή η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε ερώτηση αν οι εκλογές είναι επιθυμητές από τη Νέα Δημοκρατία το στέλεχος μας είπε ότι « Η Νέα Δημοκρατία φέρνει ένα νόμο στη Βουλή και εκτιμά ότι μπορεί να οδηγηθούμε μέσα από αυτόν σε εκλογές αλλά αυτό εξαρτάται μόνο από τα άλλα δυο Κόμματα που θα λάβουν τις σχετικές αποφάσεις»…

Το στέλεχος ήταν κατηγορηματικό ότι τη Δευτέρα θα κριθούν όλα καθώς η κυβέρνηση δεν έχει να πει τίποτα πέραν όσων είπε ο πρωθυπουργός Αντ.Σαμαράς προχθές στο ΕΒΕΑ.

Όπως ήδη έχουμε γράψει το θέμα της ΕΡΤ είναι ο σοβαρός λόγος αλλά και τα τρία Κόμματα που μετέχουν στην Κυβέρνηση έχουν πολύ περισσότερους λόγους να θέλουν τις εκλογές ΠΡΙΝ από τις γερμανικές.Και επίσης έχουν πολλά ανοιχτά θέματα τα οποία θα ήθελαν να κλείσουν,όπως τα χρέη,η προανακριτική κλπ.

Μετά τις εκλογές η όποια κυβέρνηση επίσης θα βρει τα θέματα αυτά ανοιχτά και εκεί θα χρειαστούν και πάλι λεπτοί και αποφασιστικοί χειρισμοί που θα κρίνουν το μέλλον.

Για όλα τα Κόμματα τρέχουν δημοσκοπήσεις και τα αποτελέσματά της θα κρίνουν τις αποφάσεις της Δευτέρας.

Σημειώστε ιδιαίτερα τη φράση του Φώτη Κουβέλη ότι «ναι μεν για την ΕΡΤ αλλά η ΔΗΜΑΡ» δεν θέλει εκλογές.

Έστω και αργά ο Υπουργός Οικονομικών θυμήθηκε τα σκάνδαλα της ΕΡΤ και ζητεί από την εισαγγελέας διαφθοράς έρευνα των συμβάσεων κλπ.

Καλύτερα θα ήταν ο κ.Στουρνάρας και οι συναρμόδιοι υπουργοί να πουν στην κοινή γνώμη ΠΟΣΕΣ δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα έχουν σχηματιστεί τα τελευταία 25 χρόνια στην ΕΡΤ και ποιοι τις έθαψαν σκανδαλωδώς…

Keywords
Τυχαία Θέματα