Ηλεία: Εμπρησμό… έφερε η αποκάλυψη σκανδάλου!

Επίθεση έγινε στον μάρτυρα της υπόθεσης αναδάσωσης δάσους που δεν κάηκε ποτέ!

Εμπρηστική επίθεση δέχθηκε στο σπίτι του στην Δίβρη Ηλείας, ο γιατρός και πρόεδρος του τοπικού Πνευματικού Κέντρου Σωτήρης Σωτηρόπουλος.

Προ ημερών είχε καταθέσει στην εισαγγελία του Πύργου σημαντικά στοιχεία, για το σκάνδαλο της αναδάσωσης των 4 εκατομμυρίων ευρώ, του ελατοδάσους σε Δίβρη, Τσίπιανα, Κρυόβρυση και Αστρά το οποίο ουδέποτε κάηκε από πυρκαγιά.

Οι άγνωστοι δράστες, πήδησαν προχθές μετά τα μεσάνυχτα, τον μαντρότοιχο ύψους 2,5 μέτρων του Πνευματικού Κέντρου που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της

Δίβρης και επιχείρησαν να κάψουν το αυτοκίνητο του κ. Σωτηρόπουλου , τοποθετώντας κάτω από αυτό ένα πλαστικό δοχείο με βενζίνη.

Ο θόρυβος όμως της έκρηξης από το δοχείο και από το λάστιχο του αυτοκινήτου που έσκασε , ξύπνησε έναν περίοικο ο οποίος με κίνδυνο της ζωής του έσβησε την φωτιά και ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία.

Στον τόπο του συμβάντος μετέβη αμέσως ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Ανδρικόπουλος με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και κλιμάκιο της σήμανσης για την λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα