Ιδού τα πέντε καλύτερα μέρη για να κάνεις σεξ!

Τι και αν η κρεβατοκάμαρα σας είναι η πιο σίγουρη και ασφαλής επιλογή ωστόσο υπάρχουν και άλλα μέρη που θα μπορούσατε να απολαύσετε εξίσου την σεξουαλική πράξη, διότι και αυτό θέλει το… αλατοπίπερό του.

Ιδού λοιπόν τα 5 καλύτερα μέρη για να συνευρεθείτε σεξουαλικά με τον/τη συντροφό σας;

1. Το μπάνιο: Η δεύτερη καλύτερη (και πιο συνηθισμένη) επιλογή μετά την κρεβατοκάμαρα. Πολλοί είναι αυτοί που το προτιμούν και δεν έχουν άδικο, αν σκεφτεί κανείς πόσο χαλαρωτικό είναι. Ιδίως αν… βουλιάξετε σε μια μπανιέρα γεμάτη μπουρμπουλήθρες!

2. Το αυτοκίνητο: Για κάποιους έχει γίνει αναγκαστική επιλογή, καθώς μπορεί να μην «παίζει» διαθέσιμο σπίτι. Το αυτοκίνητο, όμως, έχει τη χάρη του και σου δημιουργεί μια διέγερση επιπλέον καθώς α. πρέπει να είσαι πιο δημιουργικός λόγω του περιορισμένου χώρου, β. αισθάνεσαι ότι μπορεί κάποιος να σας πιάσεις στα πράσα!

3. Η πισίνα ή η θάλασσα: Μπορεί να υπάρχουν πολλές ενστάσεις αναφορικά με το πόσο ασφαλές μπορεί να είναι, αλλά αν τηρήσεις κάποιους κανόνες μπορεί να γίνει πολύ απολαυστικό!

4. Στο τραπέζι της κουζίνας: Το έχεις δει άπειρες φορές σε ταινίες, ώρα να το δοκιμάσεις !

5. Στη φύση: Και όταν λέμε «φύση», εννοούμε κάποια απόμερη παραλία, το δάσος, ένα μέρος εν ολίγοις εκεί έξω που παρέχει ασφάλεια από τα μάτια των άλλων, ενώ σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις και… καθαρό αέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα