Η Βοστώνη τιμά τα θύματά της ένα χρόνο μετά τη βομβιστική επίθεση [βίντεο]

Με συγκίνηση και αγάπη τίμησαν σήμερα στη Βοστώνη τη μνήμη των τριών θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στην περσινή βομβιστική επίθεση αλλά και τους 260 τραυματίες.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν με λίγες μόνο λέξεις επισήμανε τον πόνο όλων για αυτή την τραγική επίθεση αλλά επίσης υπογράμμισε το θάρρος που έδειξαν όσοι έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και όσοι τραυματίστηκαν.Τόνισε δε ότι αυτή η επίθεση, αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους

τους Αμερικάνους που αντιμετωπίζουν απώλειες και τραγωδίες.

Ενός λεπτού σιγήκράτησε στις 2;49μ.μ. (τοπική ώρα), ο πρόεδρος της Αμερικής , Μπαράκ Ομπάμα, στο λευκό Οίκο. Ο πρόεδρος επέλεξε τη συγκεκριμένη ώρα διότι ήταν η στιγμή που εξερράγησαν οι βόμβες των αδερφών Τσαρνάεφ .

Ενώ ο πρώην δήμαρχος της Βοστώνης, Τομ Μενίνο, δήλωσε: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τι σημαίνει αυτή η ημέρα για εσάς… αυτό το μέρος θα είναι πάντα ισχυρό… μια πόλη που αγαπάμε με όλη μας την καρδιά» .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των δύο βομβιστών, ο 20χρονος Τζοχάρ αντιμετωπίζει συνολικά 30 κατηγορίες που συνδέονται με τις εκρήξεις της 15ης Απριλίου του 2013,από τις οποίες σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν πάνω από 260 και η δίκη θα ξεκινήσει τις 3 Νοεμβρίου και ο κατηγορούμενος μπορεί να αντιμέτωπος μέχρι και με τη θανατική ποινή. Ενώ ο 26χρονος Ταμερλάν έπεσε νεκρός μετά από καταδίωξη της αστυνομίας τις 19 Απριλίου.

Δείτε το βίντεο:

The post Η Βοστώνη τιμά τα θύματά της ένα χρόνο μετά τη βομβιστική επίθεση [βίντεο] appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα