Η τηλεφωνική παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη στη ΝΕΤ

Για κακοδιαχείριση και για εργαζόμενους για τρεις και τέσσερις δουλειές έκανε λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της ΝΕΤ, προασπίζοντας την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά για το λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση. Ενώ συμπλήρωσε πως η Νέα ΕΡΤ θα ανοίξει σε δύο μήνες.

Ο ίδιος τόνισε ότι, στο πρώτο εξάμηνο του έτους οι απεργίες στην ΕΡΤ ήταν περισσότερες από τις ημέρες εργασίας και τόνισε ότι, κανείς δεν πρέπει ακόμα και για το πιο ιερό δικαίωμα, να εκβιάζει μια ολόκληρη κοινωνία.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε στους συνδικαλιστές της ΕΡΤ, οι οποίοι όπως τόνισε φρόντισαν η κρατική ραδιοτηλεόραση να βρίσκεται σε απεργικό κλοιό εδώ και μήνες.

Ρωτώντας τον μάλιστα οι παρουσιαστές για το τι έκανε η ΝΔ για την εξομάλυνση των οικονομικών της ΕΡΤ ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως η ΕΡΤ δεν είναι ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε σε αυτή την κυβέρνηση αλλά προϋπήρχε.

Τέλος , επανέλαβε ότι, η ΕΡΤ δεν κλείνει, δεν καταργείται αλλά με την διαδικασία επαναπρόσληψης μέσω ΑΣΕΠ οι καλοί εργαζόμενοι θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις εργασίες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα