Η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ

Την πρώτη του συνεδρίαση έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ και Τηλεόρασης Α.Ε. (ΝΕΡΙΤ), μετά τον διορισμό των μελών της σήμερα.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης εκλέχθηκε πρόεδρος του Δ.Σ και διευθύνων σύμβουλος, ο σύμβουλος επιχειρήσεων και χημικός μηχανικός, Γέωργιος Προκοπάκης.

Μέλη ορίστηκαν οι Κατερίνα Ευαγγελάκου, Θεόδωρος Καρούνος, Νικόλαος Ξανθούλης και Κωνσταντίνος Πολυζωγόπουλος, που θα καλύψει τη θέση του νομικού.

Το πρόγραμμα του ΔΣ είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο καθώς στην μονοετή πορεία τους τα μέλη πρέπει να πάρουν αποφάσεις

για την σύσταση οργανογράμματος, τον διορισμό συμβούλων, τη διαδικασία προσλήψεων και την οργάνωση προγράμματος.

Σκοπός είναι «στις αρχές του επόμενου έτους να υπάρχει μια σημαντική βάση για να ξεκινήσει τη κανονική λειτουργία του», όπως δήλωσε ο κ. Φορτσάκης.

Ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, τόνισε: «Η ΝΕΡΙΤ θα φτιαχτεί από την αρχή. Δεν θα υπάρξει πριμοδότηση σε πρώην εργαζόμενους της ΕΡΤ. Πάμε να φτιάξουμε μια τηλεόραση που θα λειτουργεί σε αξιοκρατικές βάσεις, εκεί έχουν το δικαίωμα να πάρουν μέρος όλοι. Εκείνο που ισχύει από την άλλη πλευρά είναι ότι η ΕΡΤ είχε πολύ καλά στελέχη και ασφαλώς πολλά από αυτά θα πρέπει να είναι στη νέα ραδιοτηλεόραση, αλλά αυτό θα κριθεί αξιοκρατικά».

The post Η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα