Η Μάγδα Τσέγκου μιλά στο «Π» για το ατύχημα της

Η Μάγδα Τσέγκου είχε ατύχημα στο στούντιο το χτες και μεταφέρθηκε από τα στούντιο του Σκάι στο νοσοκομείο Metropolitan στό Νέο Φάληρο. Η γνωστή παρουσιάστρια και συνεργάτιδα του Γιώργου Αυτιά κατά την διάρκεια του διαλείμματος της εκπομπής, καθώς προχωρούσε μέσα στο στούντιο μπερδεύτηκε στα καλώδια και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Ο φλορ μάνατζερ στην προσπάθεια του να την βοηθήσει την πήρε αγκαλιά και ξαναέπεσαν μαζί κάτω με αποτέλεσμα να χτυπήσει για δεύτερη φορά στην μέση. Η κ. Τσέγκου

πήγε στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους και από την πρώτη στιγμή ο υπουργός υγείας Άδωνης Γεωργιάδης ο Πρόεδρος των ανεξάρτητων ελλήνων Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή πήγαν για να της συμπαρασταθούν.

Το «Π» επικοινώνησε με την Μάγδα Τσέγκου και περιέγραψε την άτυχη στιγμή: «Χτύπησα πολύ άσχημα. Μπερδεύτηκα στα καλώδια και γλίστρησα. Από την φόρα που είχα στην πτώση μου δεν ένιωθα τα χέρια, τα πόδια μου. Ήρθε ο floor manager και με σήκωσε στα χέρια του γιατί ήμουν σε άθλια κατάσταση μπερδεύτηκε και εκείνος στα καλώδια και έπεσα και δεύτερη φορά. Στην μέση μου φορούσα τα ασύρματα μικρόφωνα που αυτά μου έκαναν και την μεγαλύτερη ζημιά αφού στην μέση μου έχω ένα πρήξιμο που ακόμα δεν έχει υποχωρήσει».

Όσο για τον συνεργάτη της Γιώργο Αυτιά και την συμπαράσταση από το κοινό μας λέει: «Ο Γιώργος τρελάθηκε. Αυτός έπρεπε να παρουσιάζει την εκπομπή ενώ εγώ περνούσα μπροστά του με το φορείο! Τον ευχαριστώ για την συμπαράσταση, όπως επίσης ευχαριστώ και τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό μου με μηνύματα συμπαράστασης όπως και πολλοί συνάδελφοι που μόλις άκουσαν για το ατύχημα μου με κατέκλισαν με ευχές για περαστικά».
Τέλος, η Μάγδα Τσέγκου θα παραμείνει κλινήρης 4-5 ημέρες μετά από εντολή των γιατρών της και μετά θα ξαναδώσει παρόν στις επάλξεις της ενημέρωσης.

The post Η Μάγδα Τσέγκου μιλά στο «Π» για το ατύχημα της appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα