Η Κρήτη τραβάει τα παιδιά του Γιώργου Παπαδρέου: Η κόρη του Μαργαρίτα ζει και εργάζεται τώρα στο Ηράκλειο (ΦΩΤΟ)

Απ’ ότι φαίνεται τα παιδιά του Γιώργου Παπανδρέου έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στην Κρήτη. Έπειτα από τον αρραβώνα του γιού του με μια κοπέλα από το νησί, τώρα η κόρη του αποφάσισε να ζήσει και να εργαστεί για τα επόμενα χρόνια στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα,

η Μαργαρίτα Παπανδρέου εργάζεται ως ερευνητική φοιτήτρια στο Ίδρυμα Τεχνολογίας κι Έρευνας στο Ηράκλειο τους τελευταίους μήνες.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η κοπέλα δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τη δουλειά που βρήκε, αλλά και τη ζωή στο Ηράκλειο, και αισθάνεται απολύτως ευτυχισμένη.

Μάλιστα πριν από μερικές μέρες η ίδια βρέθηκε με μία φίλη της από τη Θεσσαλονίκη στο γνωστό κρητικό εστιατόριο «Μεράστρι», όπου μάλιστα ζήτησαν να ακούσουν και συγκεκριμένο τραγούδι.

Ήταν πάντως τόσο σεμνή και η ίδια που σχεδόν οι θαμώνες δεν την αναγνώρισαν. Μάλιστα, η κοπέλα παραδέχτηκε ότι περνά πολύ καλά στο Ηράκλειο όπου θα βρίσκεται τα επόμενα χρόνια.

The post Η Κρήτη τραβάει τα παιδιά του Γιώργου Παπαδρέου: Η κόρη του Μαργαρίτα ζει και εργάζεται τώρα στο Ηράκλειο (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα