Η κόντρα Καπόν-Αρβανίτη και τα… 25 εκατομμύρια ευρώ! (δείτε τα ντοκουμέντα)

Τελικά «λεφτά υπάρχουν», «το ταμείο είναι μείον» ή πρόκειται απλώς για μια παρεξήγηση μεταξύ του σημερινού «τσάρου» του δήμου Θεσσαλονίκης με τον προκάτοχό του σε ό,τι αφορά τα οικονομικά στοιχεία του δήμου.

Όπως φαίνεται η κατάσταση έχει ηρεμήσει, ωστόσο η «Πρωτοβουλία» εξακολουθεί να μυρίζει μπαρούτι μετά την πρόσφατη συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας του Γιάννη Μπουτάρη αλλά του δημοτικού συμβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο προϋπολογισμός

του 2013 αναμένεται να υποστεί μεγάλο… «κούρεμα» με τα στελέχη της παράταξης να κάνουν λόγο ακόμα και για ποσοστό 35%. Άλλωστε και ο ίδιος ο δήμαρχος σε παλαιότερη συνεδρίαση του οργάνου είχε αναφέρει πως στο πλαίσιο των περικοπών ενδεχομένως φέτος να μη διοργανωθούν «Δημήτρια». Μιλώντας στην «Κ» ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Οικονομικών, Γιώργος Αρβανίτης ξεκαθαρίζει πως «Δημήτρια θα γίνουν» και υπογραμμίζει ότι «πρέπει να περιοριστούν σημαντικά τα έξοδα του δήμου, καθώς από τον Οκτώβριο ενδεχομένως πολλά νοικοκυριά δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ από όπου ο δήμος λαμβάνει τα δημοτικά τέλη όπως επίσης μετά το καλοκαίρι αναμένεται να μειωθεί αναμένεται να μειωθούν και τα έσοδα που προέρχονται από τις επιχορηγήσεις» καταλήγει ο κ. Αρβανίτης.

Πάντως, ο σημερινός αντιδήμαρχος δείχνει να συμφωνεί με τους αριθμούς που έχει ανακοινώσει κατά καιρούς ο προκάτοχός του και σημερινός αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Χασδάι Καπόν.

διαβάστε περισσότερα στο http://www.karfitsa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα