Η Κεφαλογιάννη με τον Στίβεν Φράι στην Ακρόπολη… (ΦΩΤΟ)

Τον διάσημο Βρετανό ηθοποιό Στίβεν Φράι ξενάγησε στον Μουσείο της Ακρόπολης η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου μαζί με την βοήθεια του πρόεδρου του Μουσείου Δημήτρη Παντρεμάλη τον ενημέρωσε για την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας.

Μετά το τέλος της ξενάγησης του, η υπουργός Τουρισμού δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήλθε στην Ελλάδα ο διάσημος ηθοποιός κ. Στίβεν Φράι.

Τα μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό για τον τουρισμό είναι αισιόδοξα. Αλλά δεν εφησυχάζουμε. Χρειάζεται πολύ δουλειά να γίνει ακόμη. Ο κ. Φράι αγαπά την Ελλάδα και είναι πραγματικός φίλος της. Μέσω του twitter, αναπαράγει το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής και φιλόξενη χώρα. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την πατρίδα μας, την κρίσιμη αυτή περίοδο».

Από την πλευρά, ο κ. Φράι τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι Βρετανοί τουρίστες αγαπούν την Ελλάδα και τη βλέπουν ως ένα ιδανικό, ασφαλή προορισμό για διακοπές. Ο παγκόσμιος πολιτισμός οφείλει πολλά στην Ελλάδα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ, υπογράμμισε.
Να σημειωθεί πώς ο διάσημος ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Στο διάστημα της παραμονής του στη χώρα μας, θα επισκεφτεί την Αρχαία Ολυμπία και νησιά του Αργοσαρωνικού. Χθες ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και μάλχάρηκε ιδιαίτερα την επίσκεψη (δείτε φωτό που ανέβασε στο Twitter του).

Keywords
Τυχαία Θέματα