Η Κατσέλη προανήγγειλε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε συνέντευξη της στο ραδιόφωνο Readyo.gr, η Λούκα Κατσέλη ξεκαθάρισε πως η «κοινωνική συμφωνία» είναι κοντά σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δηλώσεις της η κ. Κατσέλη σημείωσε πως «νομίζω πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις τον επόμενο καιρό και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης πρόσθεσε πως υπάρχει ανάγκη για «ευρύτερη συμπαράταξη δυνάμεων στον προοδευτικό χώρο, στη βάση μιας ελάχιστης προγραμματικής συμφωνίας».

Εξάλλου αποκάλυψε

πως το καλοκαίρι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα.

Κλείνοντας η κ. Κατσέλη κατέληξε: «Όπως ξέρετε, η Κοινωνική Συμφωνία πήρε την πρωτοβουλία, και κάναμε -μαζί με άλλες δυνάμεις- μια μεγάλη συνάντηση τον Ιούλιο, όπου μαζέψαμε όλες τις δυνάμεις να δούμε αν είναι δυνατή αυτή η ελάχιστη κοινή δυνατή συμφωνία.

Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Νομίζω πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις τον επόμενο καιρό και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλω να ελπίζω, ότι μέσα στον επόμενο μήνα, στους επόμενους δυο μήνες, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, θα ευοδωθούν –οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει από πέρυσι- και θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε μια ευρύτερη συνεργασία, αλλά να το τονίσω, στη βάση της πολιτικής. Στη βάση των πολιτικών θέσεων».

The post Η Κατσέλη προανήγγειλε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα