Η καρδιά μαζί με την ΟΛΜΕ, η λογική όχι!

«Συμπολίτες, συνάνθρωποι, συνέλληνες, σήμερα καίγεται το σπίτι το δικό μας. Μην είστε απέναντί μας γιατί αύριο θα καεί το δικό σας και θα μας θέλετε όλους δίπλα».

Με αυτή την έκκληση και με πολύ πειστικό λόγο η ΟΛΜΕ καλεί τους μαθητές και τους γονείς δίπλα της στην απεργία που εξήγγειλε ακριβώς με την έναρξη των εξετάσεων.

Το Υπουργείο από σήμερα μοιράζει φύλλα επιστράτευσης στους 88.000 εκπαιδευτικούς και εκείνοι μόλις τα

πάρουν θα προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στα διεθνή δικαστήρια, ενώ καλούν και την ΑΔΕΔΥ και τη ΓΣΕΕ σε απεργία ώστε να μην έχουν ισχύ τα φύλλα επιστράτευσης.

Η καρδιά μας είναι με τους εκπαιδευτικούς. Η λογική μας όχι. Γιατί ΔΕΝ τους πιστεύουμε. Υποτίθεται ότι είναι οι πνευματικοί μας οδηγοί. Οι οποίοι σιωπούν στα αίσχη ΝΟΘΕΥΣΗΣ των πανελλαδικών με τις δήθεν ασθένειες και τα δήθεν δυσλεκτικά και τις μεταγραφές με ψεύτικες αιτίες τις οποίες ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. Έτσι τα παιδιά των επωνύμων και οικονομικά ισχυρών ΔΕΝ νοιάζονται για τα χαμένα χρήματα στα φροντιστήρια αφού το αποτέλεσμα το έχουν.

Σιωπούν για τα αίσχη συναδέλφων τους κατά παιδιών αν και τα ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. Ας δείξουν ΜΙΑ πρωτοβουλία τους κατά ΕΝΟΣ παιδεραστή ή εμπόρου βαθμών συναδέλφου τους. ΣΙΩΠΟΥΝ με τα αίσχη στην Ακαδημία Αθηνών η οποία υποτίθεται ότι είναι το ανώτατο πνευματικό μας ίδρυμα, το οποίο αυτοί θα τροφοδοτήσουν με νέους πνευματικούς ανθρώπους που θα φτιάξουν.

Έχουν ΣΙΩΠΗΣΕΙ με κατά καιρούς βαρύτατα οικονομικά σκάνδαλα ΜΕΣΑ στο Υπουργείο Παιδείας που είναι το σπίτι τους.

Όταν κλήθηκαν πολίτες να κατέβουν σε γενική διαδήλωση ήταν,δεν ήταν τελευταία, 5.000. Οι εκπαιδευτικοί της Αττικής είναι 20πλάσιοι.

ΟΧΙ δεν τους πιστεύουμε. Ας κάνουν τις εξετάσεις για τα παιδιά των φτωχών και αδύναμων, ας βρουν τρόπους να μην πέσουν από τα μπαλκόνια αυτά η οι γονείς τους και ΜΕΤΑ μαζί τους. Με τη στάση τους ΔΕΝ πλήττουν τους οικονομικά ισχυρούς άρα και τους πολιτικούς (έστω, όχι όλους…) αλλά τους αδύναμους.

Γιάννης Ντάσκας

Keywords
Τυχαία Θέματα