Η καλύτερη ποδοσφαιρίστρια του κόσμου, παντρεύτηκε τη φίλη της! (ΦΩΤΟ)

Αξέχαστο θα μείνει το 2013 για την Αμπι Ουάμπαχ. Τον Γενάρη έγινε η μόλις δεύτερη Αμερικανίδα που αναδείχτηκε ως η καλύτερη παίκτρια στον κόσμο από την FIFA μετά την Μία Χαμ και τον Ιούνιο έσπασε το ρεκόρ σκοραρίσματος της Χαμ. Το καλό για την Ουάμπαχ τρίτωσε το περασμένο μήνα καθώς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την συμπαίκτρια της και επί χρόνια σύντροφο της, Σάρα Χάφμαν.

Η Ουάμπαχ, όπως μεταδίδει το sentragoal, δεν έχει ποτέ μιλήσει δημόσια για την σεξουαλικότητα

της ή την σχέση της με την Χάφμαν αλλά «προδόθηκε» από μια πλειάδα μηνυμάτων που ανέβασαν στα social medias οι συμπαίκτες της στις ΗΠΑ, Αλεξ Μόργκαν και Σίντνεϊ Λερού.

Την Πέμπτη η Ουάμπαχ, ευχαρίστησε εκ μέρους της ίδιας και της Χάφμαν τους followers τους στο Twitter για τις ευχές που τους έστειλαν για το μήνα του μέλιτος τους στην Χαβάη.

Η Χάφμαν τον περασμένο Ιούλιο αποκάλυψε την σεξουαλική της ταυτότητα όταν έγινε πρέσβης της οργάνωσης «Athlete Ally» μαζί με άλλους αθλητές από το NFL, το NBA, το WNBA και τη MLS.

«Ονειρεύομαι έναν κόσμο γεμάτο ίσες ευκαιρίες και μεταχειρίσεις. Ο αθλητισμός είναι ένα μέρος για όλους. Διαχωρισμοί βασιζόμενοι σε σεξουαλικούς προσανατολισμούς, ράτσα και φύλλο δεν έχουν καμία θέση στον κόσμο των σπορ. Χαίρομαι που είμαι σύμμαχος και υπερασπίζομαι ανθρώπους σαν και μένα στην κοινωνία των ομοφυλοφίλων».

Τον Αύγουστο η Χάφμαν έγραψε στο Twitter πως «ακολουθεί τα βήματα άλλων για ισότητα» μαζί με μια φωτογραφία των νυχιών της βαμμένα στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

The post Η καλύτερη ποδοσφαιρίστρια του κόσμου, παντρεύτηκε τη φίλη της! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
χαφμαν φιλι
Τυχαία Θέματα