Η «ισχύς εν τη ενώσει» στον Ωρωπό

Δύο παρατάξεις με «σχετικές πολιτικές αφετηρίες», που στις εκλογές του 2010 δεν κατάφεραν να περάσουν στον δεύτερο γύρο αποφάσισαν τώρα διεκδικήσουν τον Καλλικρατικό δήμο.

Σε μια συνέντευξη τύπου που έδωσαν πρόσφατα ο βουλευτής Αττικής της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης επισημοποίησαν την ένωση των δύο παρατάξεων για την διεκδίκηση του Δήμου με επικεφαλή της προσπάθειας τον δεύτερο. Θυμίζουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές

η «Δυναμική Πολιτεία» του κ. Γιασημάκη είχε αποσπάσει το 16,4% ενώ η «ΔΗ.Σ.Ω» του Βασίλη Οικονόμου το 14.9% με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός δεύτερου γύρου και οι δύο. Η εκτίμηση, τότε, ήταν ότι οι δύο παρατάξεις είχαν ουσιαστικά αλληλοεξουδετερωθεί ανοίγοντας τον δρόμο για την εκλογή του σημερινού δημάρχου, Ιωάννη Οικονομάκου και αυτό είναι που προσπαθούν να αλλάξουν τώρα.Σε αυτά τα πλαίσια και η δήλωση του Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου ότι «η επιλογή της ΔΗΣΩ να συνεργαστεί με τη Δυναμική Πολιτεία δεν είναι για μια τυπική συνεργασία και μια άλλη κατανομή αξιωμάτων. Υπάρχει προγραμματικό πλαίσιο συμφωνίας, καταγραφή των αναγκών και ιεράρχηση προτεραιοτήτων βάσει των οποίων θα κριθεί στην πράξη ο κ Γιασημάκης». Από την πλευρά του ο, εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε «Είμαστε ανοικτοί στη συνεργασία των υγιών δυνάμεων του Δήμου, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της ΔΗΣΩ και την πρωτοβουλία του Βασίλη Οικονόμου και ευελπιστούμε ότι θα τιμήσουμε την συνεργασία αυτή με κάθε δημιουργικό τρόπο λύνοντας τα προβλήματα και βγάζοντας από το τέλμα το Δήμο μας».

Μένει να δούμε πως εκτιμούν αυτή την συνεργασία και οι πολίτες του Ωρωπού.

The post Η «ισχύς εν τη ενώσει» στον Ωρωπό appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα