Η γυναίκα, τα στικάκια και η νέα γιάφκα (πλήρης επιβεβαίωση του “Π”)

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνουν απόλυτα το χθεσινό ρεπορτάζ του “Π” σύμφωνα με το οποίο ο άνθρωπος κλειδί για να ξεδιπλωθεί το κουβάρι των “Πυρήνων” είναι μια μυστηριώδης γυναίκα.

Το επιχειρησιακό πλάνο της νέας γενιάς της οργάνωσης Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, σε μια προσπάθεια να την αφοπλίσουν… Ίσως τα 2 στικάκια που βρέθηκαν στην γκαρσονιέρα στο Μαρούσι να τους βοηθήσουν. Παράλληλα το διαμέρισμα – γιάφκα της οδού Ελ Αλαμέιν 19, δεν είναι η κεντρική γιάφκα

και οι πληροφορίες λένε πως η οργάνωση διέθετε κρησφύγετο με όπλα στην Αθήνα και γιάφκα με οπλισμό στην επαρχία και διαμέρισμα ορμητήριο σε πόλη της Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με πηγές της Κατεχάκη η Αντιτρομοκρατική ψάχνει:

• Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 25 ετών, ύφους 1.60, αδύνατη που πιθανότατα βρίσκεται εγκλωβισμένη με άλλο 3 μέλη της οργάνωσης στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης. Η γυναίκα είχε ρόλο τσιλιαδόρου στις επιθέσεις, ενώ συνόδευε τα μέλη στα χτυπήματα για …ξεκάρφωμα.

• Τους τρεις ληστές της διπλής ληστείας στο Βελβεντό. Για τις ταυτότητες των 2 είναι οι αστυνομικοί είναι σίγουροι, ενώ προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και τον τρίτο. Πρόκειται – όπως λένε – για περιφερειακά μέλη που τους τελευταίους έξι μήνες αναβαθμίστηκαν.

• Ένα άτομο που είχε πολύ καλές γνώσεις στο να κατασκευάζει αυτοσχέδιους εκρηκτικούς και εμπρηστικούς μηχανισμούς.

• Τον μυστηριώδη διαρρήκτη που προσπάθησε να παραβιάσει την πόρτα της γιάφκας στο Μαρούσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα