Η εξομολόγηση της Ορνέλας Μούτι…(φώτο)

Οικογενειακές διακοπές στη νότια Κρήτη έκανε την περασμένη εβδομάδα η πασίγνωστη ηθοποιός του Ιταλικού κινηματογράφου Ορνέλλα Μούτι. Την «ανακάλυψε» στην περιοχή της Λούτρας στο Λέντα, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιαμούς-Λέντα Κωστής Μανιδάκης, ο οποίος και εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη για την εφημερίδα Άποψη του νότου.

Το πραγματικό όνομα της Ορνέλλα Μούτι είναι Φραντσέσκα Ριβέλλι και είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Κρήτη. Τη γνωρίσαμε σε στιγμές οικογενειακής χαλάρωσης, ανάμεσα σε καλούς φίλους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις τυπικότητες μιας στημένης προβολής. Η συνέντευξη που σας παρουσιάζουμε προέκυψε μέσα από έναν αβίαστο διάλογο στον οποίο συμμετείχε όλη η παρέα, με αποτέλεσμα η εικόνα που βγαίνει προς τα «έξω» να διαθέτει άπλετο το στοιχείο του αυθορμητισμού.

Πως, που και γιατί

Αιτία της επιλογής της Κρήτης για τις ολιγοήμερες διακοπές της Ιταλίδας ηθοποιού είναι μια ισχυρή φιλία με μια οικογένεια Ιταλών που διατηρούν ένα οικολογικό ξενοδοχείο στη Λούτρα του Λέντα και η οποία ισχυροποιήθηκε από την κοινή εμπειρία του τσουνάμι το 2004 στις Μαλδίβες.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, 16 & 17 Ιουνίου,  μαζί με την μητέρα της Ίλσε, το γιό της Αντρέα και την δεύτερη κόρη της Καρολίνα, έκανε εκδρομές στις κοντινές παραλίες και τη Δευτέρα πραγματοποίησαν μια ημερήσια εκδρομή στο Ρέθυμνο, όπου επισκεφθήκανε τη Μονή Αρκαδίου και στην επιστροφή περάσανε από το Σπήλι, διασχίσανε το Φαράγγι Κοτσυφού, επισκεφθήκανε τον Πλακιά. Άλλες εκδρομές στην περιοχή της νότιας Κρήτης περιέλαβαν τα Μάταλα, τη Φαιστό, το  Καμηλάρι, με ορμητήριο πάντα την Λούτρα στο Λέντα.

Για την Κρήτη

Οι εντυπώσεις της Φραντσέσκας Ριβέλλι από την Κρήτη είναι οι καλύτερες. «Η Κρήτη είναι πραγματικά πολύ όμορφη, πανέμορφη θα έλεγα» μας είπε απαντώντας αυθόρμητα στην σχετική ερώτηση. Όσο για τη θέα που είχαν ακριβώς μπροστά τους, η Φραντσέσκα την χαρακτήρισε «εντυπωσιακή», ενώ και η μητέρα της εξέφρασε το θαυμασμό της για τους επιβλητικούς, γυμνούς βράχους της κρητικής ακτογραμμής.

Μετά από τις αρχικές ερωτήσεις που «σπάνε» τον πάγο,  ατό που κίνησε το ενδιαφέρον για την έναρξη της συνέντευξης, ήταν το γεγονός ότι στην παρέα της Ορνέλλας Μούτι,  ταξίδευαν τρεις γενεές της ίδιας οικογένειας και μάλιστα φαινόταν ότι το διασκέδαζαν τόσο. Και από εκεί σκεφθήκαμε να αρχίσουμε μια συζήτηση ελεύθερη,χωρίς περιορισμούς και πρέπει.  

Ορνέλλα, έχεις έρθει διακοπές με τη μητέρα σου και τα παιδιά σου και φαίνεται στα πρόσωπα όλων σας ότι περνάτε υπέροχα. Ποια είναι η σχέση σου μαζί τους;

Έχω πολύ ισχυρούς δεσμούς με την οικογένεια μου. Όπως βλέπετε, τα παιδιά μου δεν είναι πια μικρά και όμως είναι απόλαυση για μας να είμαστε μαζί.

Είσαι αυστηρή με τα παιδιά σου;

Όχι, δεν είμαι. Πιστεύω ότι όταν φυτεύεις «σπόρους», αργά η γρήγορα θα φυτρώσουν. Ακόμα και αν τη στιγμή που λες κάτι, εκείνα το αγνοούν, αυτό μπαίνει στο DNA τους, και όταν μεγαλώσουν θα το θυμηθούν. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να αφήνουμ

Keywords
Τυχαία Θέματα