Η διαθεσιμότητα επί τάπητος…

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που έχει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τους Γιάννη Στουρνάρα και Αντώνη Μανιτάκη, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της διαθεσιμότητας 25.000 δημοσίων υπαλλήλων εντός του 2013.

Η διαθεσιμότητα έχει τεθεί ως προαπαιτούμενο από την τρόικα για την εκταμίευση της δόσης του Μαρτίου. Ο κ. Μανιτάκης στη συνέχεια αποχώρησε

από τη σύσκεψη και έμεινε ο κ. Στουρνάρας ο οποίος συζήτησε με τον πρωθυπουργό για τα υπόλοιπα εκκρεμή οικονομικά ζητήματα, κυρίως αυτό του φορολογικού νομοσχεδίου που θα απασχολήσει την αυριανή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Στουρνάρας κατά την έξοδο του από το Μέγαρο Μαξίμου μετά το τέλος της σύσκεψης με τον Πρωθυπουργό επιτέθηκε ευθέως στο ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ στα οποία χρεώνει “παλαιοκομματικές τακτικές” υπαινισσόμενος ότι είναι οι κύριοι υπαίτιοι των κινητοποιήσεων. Ενώ τέλος για το αφορολόγητο στα ακίνητα, το οποίο υπολογίζεται στα 50.000 ευρώ, ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι υπάρχουν ακόμα χρονικά περιθώρια για να συζητηθεί το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα