Η Χριστίνα Λαμπίρη σε σπάνιες παιδικές φωτογραφίες (ΦΩΤΟ)

Έχει ασχοληθεί με τις ζωές των περισσότερων επωνύμων στην Ελλάδα αντιμετωπίζοντάς τους πάντα με αξιοπρέπεια. Τώρα ήρθε η σειρά μας να… βγάλουμε τη «ζωή» της Χριστίνας Λαμπίρη στη… φόρα, μέσα από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Αthens Magazine από τα παιδικά, μαθητικά και νεανικά της χρόνια!

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Mέχρι τα 6 της χρόνια ζούσε στους Αμπελοκήπους και λίγο αργότερα μετακόμισε με την οικογένειά της στη Γλυφάδα. Στα παιδικά της μάτια όλα φάνταζαν

πολύ μεγάλα! «Νόμιζα ότι έμενα σε μια λεωφόρο και ότι το σπίτι μας ήταν τεράστιο. Στην πραγματικότητα ήταν ένα ρετιρέ στον 5ο όροφο με μια πολύ μεγάλη βεράντα». Ο πατέρας της, Σπύρος Λαμπίρης, είχε επιχείρηση με φωτιστικά, ενώ η μητέρα της Καίτη ήταν η κλασική νοικοκυρά. «Όταν ήμουν μικρή μού είχε πει η μητέρα μου ότι υπνοβατούσα και έκανα ποδήλατο μέσα στο σπίτι», αποκαλύπτει σε συνέντευξή της.

Η Χριστίνα τελείωσε την Ιταλική Σχολή Αθηνών στο Γαλάτσι και μετά πήγε στο BCA, όπου σπούδασε μάρκετιγκ και διαφήμιση. «Ανέκαθεν το ψώνιο μου ήταν η δημοσιογραφία. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου έκανα ανταποκρίσεις πίσω από τα δέντρα. Έπαιρνα κάτι σαν μικρόφωνο και παρίστανα την πολεμική ανταποκρίτρια». Η παρθενική δουλειά της ήταν να γράφει ορισμένα χρονογραφήματα στο περιοδικό «ΕΝΑ», ενώ τα πρώτα της χρήματα τα έβγαλε ως δημοσιογράφος στο περιοδικό «Πάνθεον». Παράλληλα δούλευε και στην επιχείρηση του μπαμπά της.

«Ο πατέρας μου δεν θεωρούσε τη δημοσιογραφία επάγγελμα. Είχε την άποψη πως τα κορίτσια είτε εργάζονται στις επιχειρήσεις των γονιών τους -αν υπάρχουν- είτε κάθονται στο σπίτι και κάνουν οικογένεια. Ήταν πολύ παραδοσιακός. Τρώγαμε πάντα όλοι μαζί…». Το 1989 παντρεύεται και μετακομίζει στο Λονδίνο. Νεανικός έρωτας. Όλα έγιναν σε χρόνο dt. «Ήταν μια γνωριμία, μια σχέση και ένας γάμος που δεν έκλεισε χρόνο», εξομολογείται. Ουσιαστικά με τη Μαρίσα μεγαλώσαμε μαζί. Ήμουν μόλις 24 ετών όταν την πρωτοπήρα στα χέρια μου».

The post Η Χριστίνα Λαμπίρη σε σπάνιες παιδικές φωτογραφίες (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα