Η ατζέντα της Παρασκευής

- Συνεχίζεται στο Ζάππειο Μέγαρο το άτυπο συμβούλιο των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών που διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας

Όλα τα θέματα της ημέρας εν συνόψει

11:00 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα παραχωρήσει στο υπουργείο Εξωτερικών (Αίθουσα Βενιζέλου), συνέντευξη Tύπου σχετικά με τα αποτελέσματα των διπλωματικών επαφών του κατά τη διάρκεια της ενδεκαήμερης παρουσίας του στο εξωτερικό.

11:00 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας

Κωστής Χατζηδάκης θα προεδρεύσει σε διυπουργική σύσκεψη με αντικείμενο το σχέδιο νόμου για την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης επιχειρήσεων. Στη σύσκεψη θα μετάσχουν οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Γιάννης Ιωαννίδης και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Κων/νος Ζήκος.

18:00 Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, θα έχει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο επίκεντρο θα βρεθούν η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των δανειστών της χώρας, οι διαρθρωτικές αλλαγές και θέματα τρέχοντος ενδιαφέροντος.

The post Η ατζέντα της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα