Η ατάκα Παπούλια στους αξιωματικούς

Συνάντηση γνωριμίας με τους νεοπροαχθέντες αντιστράτηγους, αντιναυάρχους και αντιπτεράρχους, είχε στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου, και της ηγεσίας του ΓΕΕΘΑ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Αναφερόμενος στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάλεσε τους επικεφαλείς των ενόπλων δυνάμεων «Να σφίξουν τα δόντια», τονίζοντας : «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι για τον ελληνικό λαό μια ασφάλεια ότι κανένας δεν μπορεί να σκεφθεί, σε

αυτή τη δύσκολη στιγμή, ότι μπορεί να επιβουλευθεί τα εθνικά, κυριαρχικά μας δικαιώματα. Είναι οι υπερασπιστές της ενότητας των δικαίων του Ελληνισμού (και αυτό) είναι ένα καθήκον πατριωτικό. Και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν αποδείξει ότι πάντοτε ήταν πατριώτες.»

«Είστε ένα κομμάτι του ελληνικού λαού και συμπάσχετε μαζί του», υπογράμμισε στους αξιωματικούς ο κ. Παπούλιας, καλώντας τους να κάνουν υπομονή. «Θα μου πει κάποιος : Πόση υπομονή; Τι να σας πω, θα σφίξουμε τα δόντια», τόνισε, τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα