Η απάντηση Σαμαρά στο… «Ζήτω η Ελλάς»

Στα ιταλικά αποφάσισε να κλείσει την ομιλία του ο πρωθυπουργός στο συνέδριο για της Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της Κομισιόν και αρμόδιο Επίτροπο για την Βιομηχανία και την Επιχειρηματικότητα, Αντόνιο Ταγιάνι είπε: «θα ήθελα επίσης να πω τότε: Να ζήσει η Ιταλία».

Χρειαζόμαστε πραγματική οικονομία περισσότερη εσωτερική αγορά, βιομηχανία, χρειαζόμαστε πολύ περισσότερους μικρομεσαίους

επιχειρηματίες ανέφερε ο Αντόνιο Ταγιάνι κατά την ομιλία του.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι οι πολίτες έχουν κάνει πολλές θυσίες και θα μείνουν άχρηστες εάν δεν συνδυάσουμε το Ecofin με ένα συμβούλιο ανταγωνιστικότητας για να υιοθετηθούν αποφάσεις με την μικροοικονομία.

Ακόμη, με τη φράση ότι αν δεν υπήρχε Ελλάδα θα ήμασταν βάρβαροι ή ειδωλολάτρες, ο κ. Ταγιάνι, εξέφρασε την στήριξή του και την αισιοδοξία του για το ότι η χώρα μας ξεπερνά την κρίση.

O Ιταλός αντιπρόεδρος έκλεισε την ομιλία του αναφωνώντας: «Ζήτω η Ελλάς» και επανέλαβε τρεις φορές τη φράση «είμαστε όλοι Έλληνες».

πηγή: real.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα