Η Google πλέον αναγνωρίζει τις εικόνες!

Η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης πέρασε σε άλλο επίπεδο! Η Google, είναι πλέον σε θέση να μπορεί να αναγνωρίζει το περιεχόμενο μιας φωτογραφίας για να προσφέρει σε αυτόν που χρησιμοποιεί τη βοήθειά της, ακόμα μεγαλύτερη γκάμα επιλογών! Έτσι λοιπόν, αν κάποιος χρήστης αναζητά μια φωτογραφία, το Google θα του εμφανίζει όχι μόνο τις αποθηκευμένες εικόνες με το ίδιο όνομα των λέξεων «κλειδί» της αναζήτησής του, αλλά και όσες εικόνες απεικονίζουν αυτό το περιεχόμενο!

Η Google

έχει ασχοληθεί με την τεχνολογία αναγνώρισης εικόνας και στο παρελθόν, ωστόσο η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν προέρχεται από το εσωτερικό της Google, αλλά αντίθετα αναδύθηκε μέσα από τους ακαδημαϊκούς κύκλους το περασμένο έτος. Η νέα μέθοδος παρείχε τεράστια βελτίωση στην τεχνολογία αναγνώρισης εικόνας, σε σχέση με άλλες μεθόδους που είχαν αναπτυχθεί εκείνη την εποχή.

Έτσι, η Google κινήθηκε γρήγορα και απέκτησε την εταιρεία που έχει συσταθεί από τους ερευνητές, για την εμπορευματοποίηση της νέας τεχνολογίας. Έξι μήνες αργότερα, εισήγαγε την τεχνολογία στην μηχανή αναζήτησης, η οποία πλέον είναι διαθέσιμη για το ευρύ κοινό!

Keywords
Τυχαία Θέματα