Γυναίκες πορνοστάρ στην τέταρτη σεζόν του «Game Of Thrones» για τις… τολμηρές σκηνές! (ΦΩΤΟ)

Η δημοφιλής σειρά «Game Of Thrones» (= Το Παιχνίδι του Στέμματος), η τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων «A Song Of Ice And Fire» (=Το Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς) του George R. R. Martin έχει σπάσει ήδη κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και εκατομμύρια πιστών σε όλη την Υφήλιο ήδη ανυπομονούν για την τέταρτη σεζόν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, αναμένεται να προβληθεί στο δεύτερο μισό του 2014 και οι φανατικοί της σειράς κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα!

Ένα από τα χαρακτηριστικά της σειράς που την κάνει τόσο δημοφιλή, πέραν των σκηνικών, των ανατροπών, της πλοκής, και των δολοπλοκιών που τη διέπουν είναι και η ωμή βία αλλά και οι σεξουαλικές σκηνές επιπέδου… soft porno! Όπως λοιπόν διέρρευσε, πιθανότατα σκόπιμα, από την HBO, ακριβώς επειδή πρόκειται για… ιδιαίτερα προχωρημένες ερωτικές σκηνές, αναμένεται, από εδώ και έπειτα, να συμμετάσχουν επαγγελματίες πορνοστάρ στη σειρά για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Ο λόγος για τις Aeryn Walker και τη Samantha Bentley, οι οποίες θα… τα δώσουν όλα για να ικανοποιήσουν τους φαν του είδους!

Spoiler Alert: Στη συνέχεια της σειράς, πάντα σύμφωνα με τα βιβλία, τόσο η νυν βασίλισσα, Cersei Lannister, όσο και η δικαιωματικά κάτοχος του Σιδερένιου Θρόνου, Daenerys Targaryen, αναμένεται να… πειραματιστούν στον υπερθετικό βαθμό με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις (όχι μεταξύ τους δυστυχώς!)! Αν και εφόσον οι παραγωγοί της σειράς κρίνουν πως αυτές οι σκηνές πρέπει να… διαδραματιστούν και στην οθόνη και να μην παραλειφθούν όπως άλλες λεπτομέρειες του βιβλίου, τότε να είστε σίγουροι πως το θέαμα θα είναι άκρως χορταστικό με πολλές λεσβιακές σκηνές έντονου πάθους! Ίσως για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες να προσλήφθηκαν και οι συγκεκριμένες πορνοστάρ! Οψόμεθα…

Δείτε τις δύο πορνοστάρ που θα συμμετάσχουν στη σειρά!

Η Aeryn Walker:

και η Samantha Bentley:

The post Γυναίκες πορνοστάρ στην τέταρτη σεζόν του «Game Of Thrones» για τις… τολμηρές σκηνές! (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα